Έξαλλος ο Τσιτσιπάς με τη μητέρα του, ζήτησε να φύγει από το γήπεδο: «Δεν έχεις τον Θεό σου»
G-Sports

Έξαλλος ο Τσιτσιπάς με τη μητέρα του, ζήτησε να φύγει από το γήπεδο: «Δεν έχεις τον Θεό σου»

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε χθες κατά τη διάρκεια αγώνα που έδινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον του Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος και κέρδισε τελικά τον αγώνα. 

Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας καθώς έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και μάλιστα διήρκεσε συνολικά έξι ώρες αφού είχε διακοπεί για περίπου 4,5 ώρες.

Ο εκνευρισμός του ήταν έντονος από τις πρώτες κιόλας στιγμές του αγώνα όμως κορυφώθηκε όταν η μητέρα του Γιούλια άρχισε να του μιλάει στα ρώσικα, κάτι που τον ενόχλησε ακόμα παραπάνω καθώς καταλάβαινε ότι ο αντίπαλός του, επίσης ρωσικής καταγωγής, καταλάβαινε όλα όσα του έλεγε.

mitera-tsitsipa.jpg

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά» της είπε αρχικά όμως όσο περνούσε η ώρα τόσο εκείνος εκνευριζόταν μέχρι που έφτασε να της πει:

«Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μ………η είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου».

Μετά από πολλές εντάσεις και εκνευρισμό, τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε με 0-2 έναντι του Ντανίλ Μεντβέντεφ και αποκλείστηκε από τον τελικό της Ρώμης.

Nα θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτίθεται δημόσια λόγω του έντονου χαρακτήρα του. Και σε προηγούμενους αγώνες που έχει δώσει, έχει έρθει σε έντονη αντιπαράθεση δημόσια με τον πατέρα του που είναι και ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved