G-Sports

Αντώνης Νικοπολίδης: «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου ήμουν αρραβωνιασμένος»

Gossip-tv Team

Για τη γυναίκα του, τα παιδιά του και τη ζωή του εκτός από το γήπεδο και τα φώτα, μίλησε σήμερα ο Αντώνης Νικοπολίδης στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο πρώην τερματοφύλακας αποκάλυψε πως τη γυναίκα του, - την πρώην μπασκετομπολίστρια, Βάσω Στασινού, - τη γνώρισε τυχαία μέσω μιας κοινής παρέας και μόλις την είδε θαμπώθηκε από την ομορφιά της. «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου ήμουν αρραβωνιασμένος», ανέφερε ο Αντώνης Νικοπολίδης συμπληρώνοντας πως ένα χρόνο μετά που χώρισε από την τότε σχέση του, την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να βγουν. Όπως είπε ο πρώην τερματοφύλακας στη γυναίκα του αγαπάει τη σιγουριά που έχει για τον εαυτό της και τον εσωτερικό της κόσμο.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε και για τα τρία του παιδιά, λέγοντας πως το μεγάλο του γιο δεν τον έζησε πολύ γιατί έλειπε συνεχώς και τώρα προσπαθεί να αναπληρώσει το κενό. Οι δυο γιοι του, όπως είπε, παίζουν ποδόσφαιρο με το μεγάλο ο οποίος είναι 12 ετών, να έχει ταλέντο στη μπάλα. Όσο για τον μικρό είναι μόλις 5 ετών και δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved