Στον επόμενο τόνο σκάνε αγωγές στο ALTER
Media

Στον επόμενο τόνο σκάνε αγωγές στο ALTER

Στις αίθουσες δικαστηρίων, στα ερτζιανά και στις ιστοσελίδες παίζεται τις τελευταίες μέρες -και θα συνεχίσει για μέρες ακόμη- το δράμα του ALTER. Το κανάλι εξακολουθεί να εκπέμπει πρόγραμμα «κονσέρβα», μόνο επαναλήψεις κινηματογραφικών ταινιών, σειρών και παιδικών προγραμμάτων. Όσων προγραμμάτων δηλαδή βρίσκονται σε ισχύ τα πνευματικά δικαιώματα.


Οι 680 και πλέον εργαζόμενοι του σταθμού βρίσκονται σε οριακό σημείο, καθώς δεν διαφαίνεται καμία ελπίδα να πληρωθούν τους τέσσερις, πια, μήνες δεδουλευμένων και χθες, στη νέα γενική συνέλευσή τους, αναμενόταν να ληφθεί απόφαση για την κατάθεση μαζικών αγωγών κατά της ιδιοκτησίας του καναλιού. Ακούστηκε και η πρόταση να γίνει «κατάληψη» της συχνότητας του ALTER προκειμένου να βγει απεργιακό δελτίο ειδήσεων, που θα γνωστοποιήσει στο κοινό το πρόβλημα του καναλιού.

Το επόμενο βήμα θα δοθεί σε αίθουσες δικαστηρίων, καθώς οι παρουσιαστές που είχαν συμβόλαια και, όπως σήμερα αποκαλύπτεται, παραμένουν απλήρωτοι από πέντε μήνες έως και έναν χρόνο ετοιμάζονται να καταθέσουν αγωγές εναντίον της διοίκησης του καναλιού διεκδικώντας τις αμοιβές τους. Για περισσότερο από έναν χρόνο είναι απλήρωτη η Αννίτα Πάνια για τις δύο εκπομπές της στο ALTER αλλά και ο Γιώργος Αυτιάς που παραμένει απλήρωτος για περισσότερους από πέντε μήνες.
Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved