Τα ροζ πούπουλα, το μποξεράκι και ο ξέφρενος χορός του πρίγκιπα William
G-Sexy

Τα ροζ πούπουλα, το μποξεράκι και ο ξέφρενος χορός του πρίγκιπα William

Τα… άπλυτά τους – στην κυριολεξία – στη φόρα βγάζουν William και… Katherine, μόλις λίγες ημέρες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στο Λονδίνο που έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλά.

Όμως, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge εννοείται πως δεν ήταν πάντοτε έτσι όπως τους είδαμε στις 29 Απριλίου 2011.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα βρετανικά περιοδικά διακρίνεται η Kate Middleton, εμφανώς διαφορετική και με πολλά περισσότερα κιλά επάνω της να μπαίνει και να βγαίνει από αυτοκίνητα, κατά την διάρκεια πάρτι που διοργάνωναν εν έτει 2002 και 2003 συμφοιτητές της, όταν σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα μαζί με τον William. Βέβαια, τότε η Kate ήταν πολύ πιο απρόσεκτη απ’ ό, τι σήμερα στις κινήσεις της, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα όλες - μα όλες - οι φωτογραφίες της να δείχνουν εκτός από τα ρούχα και τα εσώρουχά της…
Όπως φαίνεται στις φωτό, η Kate δεν πτοείται ούτε από το μίνι, ούτε από τα εφαρμοστά και τα… «ατυχήματα» που θα μπορούσαν να προκαλέσουν. Όμως, οι παπαράτσι που παραμόνευαν σε κάθε της κίνηση, φρόντισαν έγκαιρα, ούτως ώστε να καταγράψουν στην κυριολεξία τα πάντα.
Εξαιρετικά χαλαρό και… ημίγυμνο κατέγραψαν οι φωτογράφοι τον William σε πάρτι γενεθλίων που έδωσε καλός του φίλος τον Δεκέμβριο του 2002. Φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα και έχοντας ήδη αρχίσει να βγαίνει με την Kate, ο πρίγκιπας ήλθε στο τσακίρ κέφι και τα πέταξε όλα, μένοντας μόνον με το εσώρουχό του.

«Ήταν σε εξαιρετική διάθεση και τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι ο νεαρός με το μποξεράκι είναι ένας μελλοντικός πρίγκιπας», δήλωνε τότε στενός του φίλος.
Βέβαια, οι φίλοι του Wlliam δεν τον έβγαλαν φωτογραφία μόνον με το εσώρουχο αλλά και τυλιγμένο με φτερά και πούπουλα που προφανώς ή τα δανείστηκε από κάποια συμφοιτήτριά του ή είχαν ξεχαστεί από κάποιο αποκριάτικο πάρτι.

Στα συγκεκριμένα πάρτι, το ζευγάρι πήγαινε μαζί, ωστόσο οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον καθένα ξεχωριστά. Ποιος να του το’ λεγε του William ότι εννέα χρόνια μετά τα καμώματά τους με την Kate, θα παρακολουθούσαν τον γάμο τους δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι… Μήπως κατά βάθος αναπολούν τα φοιτητικά πάρτι με τα εσώρουχα; Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved