«Χθες σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν, σήμερα έπεσε ο Μουρίνιο»! (audio-video)
G-Sports

«Χθες σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν, σήμερα έπεσε ο Μουρίνιο»! (audio-video)

Η κατάσταση στην Ισπανία με την κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με τα ΜΜΕ της χώρας και συγκεκριμένα τους Καταλανούς έχει ξεφύγει. Ο Ζόρντι Γκουαρντιόλα, που μετέδιδε για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «ONA FM» το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, στο γκολ που πέτυχε ο Πέδρο, έχασε τον έλεγχο συνδέοντας τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν με τον …Ζοσέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα ο σπίκερ αφού πανηγύρισε έξαλλα το γκολ, φώναξε στο τέλος την ατάκα… «Χθες σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν, σήμερα έπεσε ο Μουρίνιο»! Όπως είναι φυσικό αυτό έχει φέρει έντονες αντιδράσεις στην Ισπανία με την «Marca» να παρουσιάζει το θέμα και να εκφράζει την δυσαρέσκεια της για τον ραδιοφωνικό σταθμό.


Από εκεί και πέρα, το τρίτο ημίχρονο του El Clasico δεν έχει τελειώσει, με τους Μαδριλένους να συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για το γκολ που τους ακυρώθηκε του Ιγκουαΐν. Μάλιστα τα περισσότερα ΜΜΕ της πρωτεύουσας της Ισπανίας, διατηρούν στα πρώτα θέματα τους την διαιτησία του Ντε Μπλέκερε, αλλά και τους «θεατρινισμούς» της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο: www.theplayer.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved