Τρόικα, μνημόνιο και το έκτο του Παναθηναϊκού...
Media

Τρόικα, μνημόνιο και το έκτο του Παναθηναϊκού...

Ποια θέματα κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο; Τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ελέγχων του κλιμακίου της τρόικας για την εφαρμογή του Μνημονίου και οι επαφές που είχαν ανά υπουργείο, οι συζητήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το ελληνικό χρέος και η ανάδειξη του Παναθηναϊκού για 6η φορά πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "5 αλλαγές σε μισθούς και επικουρικές συντάξεις"
Η εφημερίδα γράφει ότι "πέντε -τουλάχιστον- επώδυνες αλλαγές στους μισθούς και τις επικουρικές συντάξεις "κλειδώνουν" μέσα στην εβδομάδα, στις συναντήσεις που θα έχουν με κυβερνητικά στελέχη οι επικεφαλής της τρόικας".
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Νέο έγκλημα από τον Γιώργο!- Η ΝΔ ζητάει εξηγήσεις με το μυαλό στις πρόωρες εκλογές"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι πανικόβλητοι χειρισμοί της κυβέρνησης Παπανδρέου και οι εγκληματικοί υπαινιγμοί εκπροσώπων της, εν είδει απειλής, περί "εξώθησης" της χώρας σε αποχώρηση από το ευρώ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τη σύγκληση της μυστικής σύσκεψης του Λουξεμβούργου".
ΕΘΝΟΣ: "Έρχονται και απολύσεις στο Δημόσιο- Σε κίνδυνο ο ένας στους τρεις συμβασιούχους αορίστου χρόνου"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μπροστά στον κίνδυνο διακοπής των συμβάσεών τους βρίσκονται 45.000 υπάλληλοι αορίστου χρόνου. Μετά τη συνάντηση του Λουξεμβούργου, στον ορίζοντα διαγράφονται απολύσεις. Η τρόικα απαιτεί νέο ψαλίδι στο μισθολογικό κόστος". Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved