Τζόυς Ευείδη: «Πιστεύω ότι δεν αρέσω σε κανέναν»
Showbiz

Τζόυς Ευείδη: «Πιστεύω ότι δεν αρέσω σε κανέναν»

Για το αν αρέσει ή όχι σε κάποιους, αλλά και για την προσωπικότητά της μίλησε η Τζόυς Ευείδη.


- Έχετε σκεφτεί ότι σε κάποιους μπορεί να μην αρέσετε;
Στάνταρ! Το έχω σκεφτεί για πολλούς, να μη σου πω για τους περισσότερους. Είμαι ένα βαθιά συμπλεγματικό άτομο και κατά βάθος πιστεύω ότι δεν αρέσω σε κανέναν (γελάει).

- Η προσωπικότητά σας σάς δημιούργησε προβλήματα στη δουλειά σας;
Όχι, δεν είμαι από τους ανθρώπους που οξύνουν τα πνεύματα συνήθως. Είμαι… αποψάκιας και πάντα θα πω την άποψή μου και πάντα θα την υποστηρίξω, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα φτάσουν στα άκρα.

- Ο χώρος σας είναι πιο ανοιχτός στις δίμετρες ξανθιές...
Τώρα μόνον; Απ’ αρχής θεάτρου ήταν, όχι βεβαίως στα χρόνια του Σοφοκλή και του Ευριπίδη, φαντάζομαι (γελάει), αλλά πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ήρθαν από άλλους χώρους με σκοπό να εντρυφήσουν στη δουλειά του θεάτρου χωρίς να έχουν τις ανάλογες σπουδές ή και με τις ανάλογες σπουδές. Πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία στον καθένα και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του να μην «τον ξεράσει το σανίδι», όπως λέγανε οι παλιοί. Γιατί στην τελική ό,τι αξίζει από αυτήν τη δουλειά και ό,τι σε επιβεβαιώνει είναι η διάρκεια.

- Ποια είναι η ψυχολογία του… καλαμιού;
Το καλάμι για να το καβαλήσεις πρέπει να έχεις την προδιάθεση να το κάνεις από παιδάκι. Πρέπει να έχεις τις τάσεις να το πάρεις και να φύγεις. Εάν από παιδάκι δεν το έχεις αυτό, δεν κινδυνεύεις να το πάθεις. Μπορεί να το πάθεις στιγμιαία να αποκτήσεις μια ψιλοέπαρση, όταν τα πράγματα σου πάνε καλά και έχεις ζήτηση, αλλά εάν έχεις υποψία μυαλού στο κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι όσο εύκολα είναι να είσαι το πρόσωπο της ημέρας άλλο τόσο εύκολο είναι να σε φάει η μαύρη νύχτα. Αρα, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο και συγχρόνως σεμνός και ταπεινός.
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved