H Eλένη και η... απογραφή
Showbiz

H Eλένη και η... απογραφή

Όλα τα προσωπικά της μας έβγαλε στην φόρα η Ελένη στην πρώτη εκπομπή της εβδομάδας με αφορμή το θέμα της απογραφής. Καλά, δεν είχε κανέναν να της εξηγήσει τα άκρως απαραίτητα με το θέμα και ρωτούσε «στον αέρα» τι ακριβώς πρέπει να κάνει με τον… δεσμό της, την μαμά της και τον αδελφό της;



Μόλις οι συνεργάτες της άρχισαν να την ενημερώνουν για την διαδικασία της απογραφής, η Ελένη γούρλωσε τα μάτια. Ξεκίνησε κι εκείνη - έντρομη όμως - τις ερωτήσεις: Πρέπει να του ανοίξουμε του υπαλλήλου υποχρεωτικά; Θα του πούμε τα ίδια που δηλώνουμε και την εφορία; Και τότε ποια η διαφορά εάν θέλουν απλώς να μάθουν πόσοι είμαστε. Εδώ μιλάμε για μεγάλο θέμα, έλεγε ξανά και ξανά η Ελένη. Μέχρι που η κουβέντα έφθασε στο «φλέγον» θέμα της συμβίωσης, που δεν είναι επισήμως γάμος. «Οι υπάλληλοι της στατιστικής υπηρεσίας θα ρωτάνε για τον δεσμό μας…», της ανέφερε δημοσιογράφος και η Ελένη «φούντωσε»: «Για τον δεσμό; Θα ρωτάνε και τον δεσμό σου; Θα δηλώνεις και τον δεσμό; Αποκλείεται, δεν το έχεις καταλάβει καλά. Είναι δυνατόν να δηλώνεις την σχέση σου, εάν δεν είναι γάμος; Και γιατί να το κάνεις αυτό; Θα μου κάνουν το προφίλ μου δηλαδή; Γιατί απ’ ό,τι βλέπω εδώ θέλουμε χρόνο. Θα φάμε μαζί… θα τα πούμε… στρώστε τραπέζι μας έρχονται!»

Λίγη ώρα μετά, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με απογραφέα, η Ελένη δεν άφησε κανέναν προσωπικό δεδομένο που να μην μας το πει. Εκτός από τον Ματέο, μάθαμε ακριβώς τί συμβαίνει με τον αδελφό της, την μαμά της και όλη την οικογένεια στο σπίτι της! «Ας πούμε ότι εγώ φιλοξενώ δύο φορές τον χρόνο τον αδελφό μου που είναι στο εξωτερικό και σπουδάζει και έρχεται σε μας. Λογικά θα είναι δηλωμένος στο σπίτι των γονιών του, τον γονιών μας δηλαδή, αλλά η ουσία είναι ότι στο δικό μου σπίτι μένει. Εγώ τον δηλώνω ή οι γονείς μου, αφού όταν έρχεται στην Ελλάδα μένει σε αυτούς; Λέμε δηλαδή την αλήθεια ή λειτουργούμε βάσει των στοιχείων που δηλώνουμε στην εφορία;», ρώτησε την κυρία στο τηλέφωνο η Ελένη. «Καταγράφεται ως προσωρινά φιλοξενούμενος στην δική σας κατοικία» της απάντησε εκείνη. Αλλά η Ελένη - εκτός του ότι διαχώρισε την αλήθεια από την... εφορία, συνέχισε απτόητη τις απορίες.

«Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη: Η μητέρα μου, τις περισσότερες ημέρες του μήνα μένει στο σπίτι μου - δεν ξέρω βέβαια πόσο θα αντέξει ακόμη - την περνάω εγώ, ή λέω ότι μένει στο σπίτι της; Τον περισσότερο χρόνο μένει σε εμένα αλλά έχει το δικό της σπίτι, τι πρέπει να κάνει;»

«Η μητέρα σας θα δηλώσει ως μόνιμη κατοικία όποιο μέρος μένει περισσότερο» της είπε. Βρε απορίες… βρε ταραχή που πήρε πρωί πρωί… Κρύος ιδρώτας την είχε λούσει, πώς θα ανταποκριθεί στην διαδικασία! Και τί την νοιάζει την Ελένη; Αφού έτσι κι αλλιώς, ο λογιστής της ασχολείται με αυτά. Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved