Τζόυς Ευείδη: «Για να επιβιώσω δούλευα σερβιτόρα»
Showbiz

Τζόυς Ευείδη: «Για να επιβιώσω δούλευα σερβιτόρα»

Για την δουλειά που έκανε παράλληλα με την υποκριτική, αλλά και για το αν θα τα παρατούσε για να ασχοληθεί με κάτι άλλο μίλησε η Τζόυς Ευείδη.


- Έχετε πιάσει τον εαυτό σας να θέλει να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί με κάτι άλλο εκτός από την ηθοποιία. Δηλαδή, πέρα από το θέατρο υπάρχει κάτι άλλο που θα γέμιζε τη ζωή σας;
Θα μπορούσαν να γεμίσουν τη ζωή μου ένα σωρό πράγματα. Θα μπορούσα να είχα ένα ψιλικατζίδικο και να είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα πουλούσα τσιμπιδάκια, θα μπορούσα να έχω μια πανσιόν σκύλων και θα ήμουν πανευτυχής. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, η δουλειά που επέλεξα είναι μερική ψυχοθεραπεία, γιατί έχω πολλή ενέργεια και πολύ στρες και μπορώ να τα εκτονώσω μόνο εκεί και αυτό με κάνει καλύτερο άνθρωπο.

- Γυρίζοντας για λίγο τον χρόνο είκοσι πέντε χρόνια πίσω, όταν ξεκινήσατε την καριέρα σας, πόσο νομίζετε πως έχετε αλλάξει σαν άτομο και σαν προσωπικότητα;
Έχω αλλάξει πάρα πολύ. Κατ’ αρχάς, όταν μπαίνεις στη σχολή με την έπαρση της νεότητας, νομίζεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα, ότι όλοι περιμένουν εσένα να σε αρπάξουν και να σε προωθήσουν. Είσαι βαθιά γελασμένος και τρως τα μούτρα σου στο γυαλόχαρτο πάρα πολύ σύντομα. Εγώ, όταν βγήκα σε αυτήν τη δουλειά, είχα τελειώσει το κολέγιο και έκανα το ντεμπούτο μου με τα παιδιά του Εθνικού, με μια ομάδα που έκανε αίσθηση, μας γράψανε, μας φωτογράφησαν, μας κάνανε, μας δείξανε και στο καπάκι έμεινα άνεργη για πολλά χρόνια, με μικρά, φωτεινά διαλλείματα. Στα διαλλείματα της ανεργίας μου φυσικά για να επιβιώσω δούλευα σερβιτόρα και ήταν ένα μάθημα αξεπέραστο για μένα το ότι σέρβιρα τις συμμαθήτριές μου και μου άφηναν ενίοτε και τιπς (γελάει).

- Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα; Το καλοκαίρι πού θα σας βρει;
Μέχρι τέλος Μαΐου θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειον, με το «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», τον Ιούνιο θα είμαστε στην Αθήνα και τον Ιούλιο θα ξεκινήσουμε τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Τον χειμώνα δεν έχω ιδέα!


Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved