Τι λένε τα άστρα για την αποψινή μάχη του Λούκα στην Eurovision!
Eurovision

Τι λένε τα άστρα για την αποψινή μάχη του Λούκα στην Eurovision!

Έφθασε και η μεγάλη στιγμή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Το «πανηγυράκι», όπως θέλουν να το λένε πολλοί, θα κλέψει και πάλι την παράσταση, σε πείσμα των «κουλτουριάρηδων» που επιμένουν ...έντεχνα!


Έτσι κι αλλιώς, η παρουσία του Δία της Αφροδίτης και του Ερμή στον Κριό -σε μια λαμπερή σύνοδο μάλιστα- δίνει το πράσινο φως για ένα πληθωρικό όσο και ανάλαφρο show, με πρώτο ζητούμενο την πρωτοτυπία.
Στον δρόμο προς τον τελικό, δεν θα λείψουν τα ευτράπελα και οι υπερβολές, στρέφοντας ενίοτε την προσοχή του κοινού όχι στην ουσία αλλά στις εντυπώσεις. Όποιοι λοιπόν μπορούν να παίξουν καλά αυτό το «παιχνίδι», θα αποκτήσουν αυτομάτως και το πλεονέκτημα για το πολυπόθητο εισιτήριο εισόδου στην σκηνή του Esprit Arena στις 14 Μαΐου.
Φυσικά, το θέμα για μας είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Λούκας Γιώρκα και το Watch my Dance.


Χωρίς ακριβή ώρα γέννησης του Κύπριου καλλιτέχνη είναι επισφαλές να γίνει οποιαδήποτε «σίγουρη» πρόβλεψη, ωστόσο με βάση τις ενδείξεις που υπάρχουν, το κλίμα είναι θετικό, για να μην πω το καλύτερο δυνατό.
Ήλιο-Δία έχει από διέλευση ο Λούκας -ο οποίος θυμίζω πως είναι Ζυγός- και αν μη τι άλλο θα έχει τις ευκαιρίες και την δυνατότητα να «πατήσει πόδι» στην διεθνή showbiz.


Ο Δίας βέβαια, έχει να κάνει περισσότερο με την υποστήριξη της επιτροπής ή άλλων «μεγαλοπαραγόντων».
Σε θέματα κοινού, περισσότερο αρμόδιες είναι η Σελήνη και η Δήμητρα. Κι εκεί τα πράγματα είναι λίγο πιο ...θολά. Για παράδειγμα, πολλά θα κριθούν από το που ακριβώς έχει την γενέθλια Σελήνη του ο Λούκας Γιώρκας. Αν είναι στον Κριό (έχει γεννηθεί δηλαδή ξημερώματα) η ανταπόκριση του κοινού θα είναι άμεση. Αν πάλι είναι στον Ταύρο, θα ...δούμε!
Όσον αφορά τη Δήμητρα, η μεν γενέθλια του Λούκας στον Σκορπιό δεν δέχεται κάποια επιρροή κι αυτό είναι μάλλον μειονέκτημα, ενώ η διελαύνουσα στους Ιχθύες μόλις ...προσπέρασε τον γενέθλιο Δία του, αφήνοντας ερωτηματικά για το αν έχει εξαντληθεί ή όχι η επιρροή αυτής της συνόδου.
από τον Γιάννη Ριζόπουλο


www.astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved