Ο τσιλιαδόρος «καρφώνει» τους μακελάρηδες!
Inside Stories

Ο τσιλιαδόρος «καρφώνει» τους μακελάρηδες!

«Εδώ που έφθασαν τα πράγματα έπρεπε να σας πω τι ακριβώς είχε γίνει για να πάρουν αυτό που τους αξίζει…». Με τις φράσεις αυτές ο ένας εκ των δυο «τσιλιαδόρων» κατά τη διάρκεια της ληστείας του περιπτέρου στο Μενίδι «έκλεισε» την προανακριτική του απολογία στην οποία «μίλησε» για όλους και όλα.

Ο 31χρονος άνδρας, παρά τους φόβους τους αφού, όπως είπε «αυτοί οι δυο είναι επικίνδυνοι» περιέγραψε τα γεγονότα πριν και μετά τη δολοφονία των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ» ως εξής:

«Τέλη Φλεβάρη περίπου, στην καφετέρια του αδελφού μου στο Μενίδι, βρεθήκαμε με τον «Βάνια» και μου είπε για μια «δουλειά» που ήθελε να κάνει σε ένα περίπτερο στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, δηλαδή μια ληστεία...Εγώ θα καθόμουνα ένα στενό πιο πάνω από το περίπτερο και θα κράταγα τσίλιες με το ΒWW του Βάνια, μόνος μου… Αφού πήραν τα λεφτά από το περίπτερο οι τέσσερίς τους με το τζιπ έφυγαν και εγώ με την BWW πήρα τον Δ.. αλλά δεν ακολουθήσαμε τους άλλους με το τζιπ. Μετά από λίγη ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο, με πήρε τηλέφωνο ο Βάνιας και μου είπε «υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, έλα στη λαχαναγορά του Ρέντη»....Σε κάποιο στενό, μου είπε ο Βάνιας ότι σταμάτησαν το αυτοκίνητο, τους την έπεσαν μηχανές της Αστυνομίας και ο Andrei τους έριξε με το Καλάσνικοφ, χτύπησε αστυνομικούς και κατάφεραν και έφυγαν…» Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved