Γιάννης Μπέζος: «Τηλεόραση σαν φαστ φουντ»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Τηλεόραση σαν φαστ φουντ»

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, αλλά και για το πώς κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε ο Γιάννης Μπέζος.


- Είστε χρόνια πρωταγωνιστής αλλά φωτογραφίες από την προσωπική σας ζωή δεν έχουμε δει πολλές. Τελικά είναι στο χέρι σας ή όχι να το ελέγξετε;

«Είναι στο χέρι μας. Ο φωτογράφος δεν έρχεται αν δεν θες εσύ. Και αν έρθει, αν δεν επιθυμείς να φωτογραφηθείς, θα του το πεις. Αν δεν το σεβαστεί, θα τον πείσεις έστω και με το ζόρι. Θεωρώ ότι πρέπει να μιλάμε και να φωτογραφιζόμαστε μόνο όταν έχουμε κάτι να πούμε. Αλλιώς θα λέμε ανοησίες και θα ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Βαρέθηκε ο κόσμος να τα ακούει».

- Εσάς η τηλεόραση σας συντροφεύει;

«Ναι, δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν βλέπουν τηλεόραση ή που βλέπουν μόνο ντοκυμαντέρ. Παρακολουθώ τα πάντα, όσο μπορώ».

- Εχετε καταλάβει γιατί οι περισσότεροι προτιμούν προγράμματα χαμηλής ποιότητας;

«Ναι, και στη ζωή γίνεται αυτό. Σπάνια θα πάμε σε ένα καλό εστιατόριο. Πάμε στο φαστ φουντ λόγω έλλειψης χρόνου, από βιασύνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι το εκτιμάμε κιόλας. Αυτό έχουμε μπροστά μας, αυτό επιλέγουμε. Δεν σημαίνει όμως ότι μειώνεται η αξία των καλών πραγμάτων. Απλά η τηλεόραση τις περισσότερες φορές θέλει γρήγορο κέρδος. Και εκεί είναι η ευθύνη της δημόσιας τηλεόρασης που θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική και επιλεκτική».
Πηγή: Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved