Σχεδιασμένος από την Chopard ο Χρυσός Φοίνικας
Lifestyle

Σχεδιασμένος από την Chopard ο Χρυσός Φοίνικας

Τα εργαστήρια της Chopard, θα κατασκευάσουν για 14η συνεχόμενη χρονιά, τον Χρυσό Φοίνικα, το έπαθλο που απονέμεται στην καλύτερη ταινία του Φεστιβάλ των Καννών.

Το έπαθλο-κόσμημα σχεδιάστηκε το 1998 από την Caroline Gruosi-Scheufele και είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πλέον επιθυμητό στολίδι του Φεστιβάλ. Οι «μίνι» Φοίνικες που απονέμονται στην ανδρική και γυναικεία ερμηνεία και το Trophee Chopard είναι επίσης κατασκευασμένα από τους τεχνίτες του Ελβετικού Οίκου. Στις 14 Μαΐου, ο ηθοποιός Robert de Niro θα είναι ο ανάδοχος του Trophee Chopard 2011, του Τρόπαιου που γιορτάζει δέκα χρόνια ζωής. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του 64ου Φεστιβάλ των Καννών, θα βραβεύσει δύο νέους ταλαντούχους ηθοποιούς του διεθνούς σινεμά, ενώ με το ίδιο βραβείο έχουν, μεταξύ άλλων, τιμηθεί οι Marion Cotillard, Jonathan Rhys-Meyers, Diane Kruger, αλλα και ο Gael Garcia Bernal.


Η επιλογή των φετινών υποψηφίων έγινε από μία επιτροπή επαγγελματιών του κινηματογράφου αποτελούμενη από την ηθοποιό Marisa Berenson, τον σκηνοθέτη Claude Lelouch, τον παραγωγό Τάκη Κανδύλη, τον Mathieu Carratier, αρχισυντάκτη του περιοδικού Premiere και την Caroline Gruosi-Scheufele. Η τελετή απονομής των βραβείων θα συνεχισθεί με μία βραδιά εορτασμού των 10 χρόνων του Trophee Chopard στο Chopard Lounge. Στις 16 Μαΐου, ο Οίκος Chopard θα έχει το γενικό πρόσταγμα στην παραδοσιακή δεξίωση που διοργανώνει κάθε χρόνο. Φέτος, το κάλεσμα είναι για το Crazy Horse, τον παριζιάνικο ναό του αισθησιασμού, όπου θα παρουσιαστεί φαντασμαγορικό σόου, ειδική παραγωγή για τον Chopard.


Επιπλέον, κάθε χρόνο στη διάρκεια του Φεστιβάλ, ο κόσμος του σινεμά συγκεντρώνεται για μια φιλανθρωπική βραδιά υπέρ του amfAR που αγωνίζεται εναντίον του AIDS.Αυτή η βραδιά είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα και δημοφιλή ραντεβού του δεκαπενθημέρου. Δεσμευμένος σε φιλανθρωπικές αποστολές, ιδιαίτερα σε εκείνες που μάχονται τις σοβαρές ασθένειες, ο Οίκος Chopard είναι υπερήφανος να υποστηρίζει κάθε χρόνο και αυτή την εκδήλωση. Φέτος, στις 19 Μαΐου, ο Chopard θα είναι ο βασικός χορηγός του φιλανθρωπικού γκαλά που θα γίνει στο Hotel du Cap-Eden Roc.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved