Δημοπρασία φορεμάτων της αείμνηστης Νταϊάνα
Lifestyle

Δημοπρασία φορεμάτων της αείμνηστης Νταϊάνα

Δύο φορέματα που ανήκαν στην αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, πουλήθηκαν χθες σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς, στην τιμή των 276.000 δολαρίων, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασίας.

Τα δύο φορέματα, τα οποία φυλάσσονταν από τον θάνατό της πριγκίπισσας τον Αύγουστο του 1997, πουλήθηκαν σε γνωστό μουσείο έναντι 144.000 δολαρίων και 132.000 δολαρίων αντίστοιχα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οίκου Julien's Auctions.
«Είχαμε πλειοδότες απ’ όλο τον κόσμο και είναι υπέροχο να μεταφερθούν τα φορέματα αυτά σε μουσείο, όπου θα μπορούν να εκτίθενται και να τα θαυμάζει το κοινό» δήλωσε ο ίδιος.
Το φόρεμα που πουλήθηκε 144.000 δολάρια περιγράφεται από τον οίκο δημοπρασίας ως ένα βραδινό μαύρο φόρεμα, το οποίο φόρεσε η Νταϊάνα σε επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό το 1992. Το δεύτερο φόρεμα ένα στράπλες μεταξωτό, είχε φορέσει η Νταϊάνα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών το 1987, σε μια φωτογράφιση που έκανε την ίδια χρονιά, αλλά και στην παράσταση της «Μις Σαϊγκόν» στο Βασιλικό Θέατρο του Λονδίνου το 1989.
Και τα δύο φορέματα, είχαν δημοπρατηθεί από την ίδια τη Νταϊάνα για φιλανθρωπικό σκοπό τρεις μήνες πριν από τον θάνατό της και οι ιδιοκτήτες τους θεώρησαν ότι ήταν κατάλληλη στιγμή για να δημοπρατηθούν και πάλι, με αφορμή τον γάμο του πρωτότοκου γιου της Νταϊάνα, Ουίλιαμ.

Πηγή: ant1online

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved