Περάσαμε στον τελικό!!!
Eurovision

Περάσαμε στον τελικό!!!

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό! Ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike θα βρεθούν και πάλι με το «Watch my dance» στη σκηνή του Düsseldorf το Σάββατο 14 Μαΐου προκειμένου να διεκδικήσουν την πρωτιά στον 56 Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.


Η παρουσιάστρια δεν μας άφησε πολύ σε αγωνία μέχρι να ακούσουμε το όνομα της Ελλάδας αφού ανακοινώθηκε τρίτο, με τυχαία πάντα σειρά.

Ο Λούκας Γιώρκας έκανε μια πλύ ωραία και άνετη εμφάνιση καθώς, όπως είχε δηλώσει από το πρωί, δεν θα άφηνε το άγχος του να τον καταβάλει και να του στερήσει το 100% των δυνατοτήτων του.
Η φωνή του Λούκα και το Ελληνικό ζεϊμπέκικο κυριάρχησαν στο στάδιο και κέρδισαν το χειροκρότημα και μαζί και το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά του τελικού.
Αν και κάποιοι υποστήριζαν ότι μπορεί να ο Λούκας να μην καταφέρει να συγκινήσει ολόκληρη την Ευρώπη και να περάσει στον τελικό, εκείνος τους διέψευσε όχι με λόγια αλλά με πράξεις, και ανέτρεψε το κακό για εκείνον κλίμα που υπήρχε πριν την άφιξή του στη Γερμανία. Go Greece go… και για τον τελικό!

Οι υπόλοιπες χώρες που πέρασαν στον τελικό είναι οι:
Σερβία
Λιθουανία
Αζερμπαϊτζάν
Γεωργία
Ελβετία
Ουγγαρία
Φινλανδία
Ρωσία
Ισλανδία


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved