Ποια είναι η Μαρία Κοζάκου που γοήτευσε στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision;
Media

Ποια είναι η Μαρία Κοζάκου που γοήτευσε στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision;

Η δημοσιογράφος και μουσική παραγωγός Μαρία Κοζάκου, είναι η "φωνή" που γοήτευσε και έκλεψε τις εντυπώσεις από την μετάδοση του πρώτου ημιτελικού του 56ου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού χθες το βράδυ.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πολύ καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας χαλάρωσε όλους εμάς και γιατί όχι χάρηκε το ίδιο όπως κάθε Έλληνας. Το Queen.gr σας την συστήνει.
Η Μαρία είναι δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός με πολύ σημαντική παρουσία στο ελληνικό ραδιόφωνο. Αγαπάει την έντεχνη μουσική και είναι πολύ χαμηλών τόνων. Όταν τις έγινε η ανάθεση να ταξιδέψει στην Γερμανία δεν το αρνήθηκε και σήμερα δικαιώνεται από το αποτέλεσμα. Από το 1996 και από το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΑΘΜΟΣ 101,3 συνδυάζει με ένα πολύ δικό της χαρακτηριστικό τρόπο την ενημέρωση με την καλή μουσική.

Η Μαρία Κοζάκου έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το ραδιόφωνο «Πόλις 88,6» για να βρεθεί το 2001 στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Από εκείνη την περίοδο εκπέμπει από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, στην πρωινή ζώνη 8-10, επί δέκα συναπτά έτη και με τον τίτλο "Τρανζίστορ" ενώ μέχρι το 2008 διατηρούσε εκπομπή και στη ΝΕΤ 105,8 με τον τίτλο "Αερόστατο". Κεντρικός άξονας της δημοσιογραφικής πορείας της είναι το ραδιόφωνο, ενώ γράφει παράλληλα σε έντυπα και η τηλεόραση πέρναγε από την ζωή της σε δεύτερη μοίρα. Ενδεικτικά, ΜΕΤΡΟ, ΘΕΑΤΗΣ (περιοδικό πολιτισμού), REAL SIMPLE, OFFICE, ΚΡΑΜΑ (πολιτικό περιοδικό), PREVENTION. Η Μαρία Κοζάκου έχει σπουδάσει στο Πάντειο Παν/ιο Επικοινωνία και ΜΜΕ με ειδίκευση την Πολιτιστική Διαχείριση. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved