Angelina Jolie. Με ή χωρίς τον Brad είναι το πλέον αναγνωρίσιμο brand του πλανήτη
Hollywood

Angelina Jolie. Με ή χωρίς τον Brad είναι το πλέον αναγνωρίσιμο brand του πλανήτη

Η υπογραφή της στο συμβόλαιο των 10 εκατομμυρίων δολαρίων με το διάσημο οίκο Louis Vuitton ως το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του, είναι τόσο νωπή που ακόμη μυρίζει μελάνι.

Το ίδιο φρέσκια είναι και η έβδομη σειρά στο τατουάζ-λίστα στο αριστερό μπράτσο της με τις γεωγραφικές συντεταγμένες των τόπων γέννησης των έξι παιδιών της, προοιωνίζοντας την ενδεχόμενη αύξηση της πολυφυλετικής οικογένειας του ζεύγους των Brangelina κατά ένα νέο μέλος.
Η κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Jon Voight και της -επίσης ηθοποιού- Marcheline Bertrand έχει τη γερή, action κράση της Lara Croft που λειτουργεί ως ασπίδα απέναντι στο τσουνάμι λασπολογίας, το οποίο επιτάσσει άλλοτε να χωρίζει με τον Brad Pitt κι άλλοτε να σταματάει απότομα την κινηματογραφική καριέρα της, ενώ δεν ξεχνά ποτέ να υπερθεματίσει το δύστροπο χαρακτήρα της.
Η Αngelina υπήρξε ανέκαθεν αντισυμβατική. Οι γονείς της χωρίζουν μόλις εκείνη γίνει ενός έτους και παραμένουν «στα μαχαίρια» μέχρι το θάνατο της μητέρας της από καρκίνο στις ωοθήκες της. Στο γυμνάσιο κυκλοφορούσε μονίμως με μαύρα ρούχα, είχε βάψει τα μαλλιά της μωβ, της άρεσε να χαράσσει τα χέρια της γεμίζοντάς τα με αμυχές, ζητούσε να δοκιμάσει το αίμα των συμμαθητών της και ήθελε να ειδικευτεί στην επιστήμη της ταρίχευσης, καθώς το επαγγελματικό όνειρό της ήταν να γίνει εργολάβος κηδειών. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved