Θρίλερ -και- με Τζεμπούρ!
G-Sports

Θρίλερ -και- με Τζεμπούρ!

Παρασκευή και... 13 αποφάσισαν να συναντηθούν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος φέρεται να αξιώνει ετήσιες απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ! Δευτέρα (16/05) τελειώνει -λογικά- του Τοροσίδη.

Καθόλου… προληπτικοί δεν είναι, όπως φαίνεται, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, καθώς μεθαύριο, Παρασκευή και 13, εκτός του ραντεβού με τον Ούρκο Πάρντο, οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα συναντηθούν και με τον εκπρόσωπο του Ραφίκ Τζεμπούρ!

Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την προσωπική του επιτυχία να κρατήσει στο λιμάνι τον Κέβιν Μιραλάς, παρά την αρνητική τροπή, την οποία είχε πάρει η υπόθεση του 24άχρονου Βέλγου επιθετικού, φαίνεται πως πρέπει να ετοιμάζεται για νέα… «μάχη», αυτή την φορά για τον έτερο επιθετικό της ομάδας, Ραφίκ Τζεμπούρ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλο-Αλγερινός φορ θα ζητήσει -μέσω του εκπροσώπου του- αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί τον περασμένο Γενάρη, χωρίς ωστόσο, οι απαιτήσεις του να φτάσουν σε… διαστημικά επίπεδα, όπως είχε συμβεί με τον Κριστόφ Ενροτό στην υπόθεση «Μιραλάς»!

Διαβάστε περισσότερα στο: www.onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved