Σεναριακές αποκαλύψεις για το Sex and the city 2
Showbiz

Σεναριακές αποκαλύψεις για το Sex and the city 2

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Sex and the city 2, καθημερινά μαθαίνουμε και περισσότερα για το σενάριο της ταινίας, τα οποία μπορεί να μην επιβεβαιώνει η παραγωγή αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες τείνουμε να τα πιστέψουμε.

Η Samantha Jones την οποία υποδύεται η Kim Cattrall, θέλει απεγνωσμένα να μείνει έγκυος και παίρνει συνεχώς ορμόνες για να το καταφέρει. Στις εικόνες από τα γυρίσματα, μετά την Sara Jessica Parker, βλέπουμε και τις άλλες κοπέλες στη δεκαετία των 80’s, με την Cattrall να έχει απίστευτο ντύσιμο και μαλλί! Η Kristin Davis και η Synthia Nixon δεν είναι και πολύ διαφορετικές σε σχέση με σήμερα.

Η Charlotte York Goldenblatt, δηλαδή η Kristin Davis, αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Harry, καθώς πιστεύει ότι την απατά και μαζί με τις δύο κόρες τους μετακομίζει μακριά από το σπίτι. Ανακαλύπτει όμως ότι τα μυστικά ραντεβού του κ. Goldenblatt, είναι με έναν εργολάβο προκειμένου να της κτίσει το σπίτι που πάντα ονειρευόταν.

Εκεί θα μείνουν για ένα διάστημα η Carrie με τον Mr. Big, όταν αυτός θα χρεοκοπήσει.

Η Miranda τέλος, παρατά τη δικηγορία και αποφασίζει να ανοίξει εστιατόριο με τον σύζυγό της Steve.

Για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε μέχρι το Μάιο του 2010 που θα βγει το Sex and the City 2, στους κινηματογράφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved