Απονομή πλατινένιου δίσκου για το Τρίφωνο
Showbiz

Απονομή πλατινένιου δίσκου για το Τρίφωνο

Μια συγκινητική γιορτή πραγματοποιήθηκε για το Τρίφωνο, πριν λίγες ημέρες. Ο λόγος για την απονομή πλατινένιου δίσκου, στο «Σταυρό του νότου», η οποία χαρακτηρίστηκε ως μια αγαπησιάρικη και ζεστή συναυλία.

Είναι γεγονός τα τελευταία χρόνια ότι τα παιδιά έχουν ένα θερμό κοινό που τους ακολουθεί ,ο κόσμος αγαπάει πολύ τα τραγούδια τους και τις υπέροχες τριφωνίες τους σε δικά τους τραγούδια αλλά και σημαντικών άλλων δημιουργών. Αφορμή βεβαίως για αυτή τη συναυλία ήταν και τα νέα τους τραγούδια από το cd «Τα τζιτζίκια του χειμώνα»> που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και ήδη οδεύει προς θερμή αποδοχή.
Λίγη ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας και αμέσως μετά το θρυλικό ταγκό που όλοι λατρέψαμε «Να μ’ αγαπάς με τα λάθη μου όλα στη σειρά…..» η διευθύνουσα σύμβουλος της EMI Mαργαρίτα Μάτσα παρουσιάστηκε στη σκηνή , και ζητώντας συγγνώμη για την αυθαιρεσία συνεχάρη την Ερωφίλη ,τον Νίκο Κουρουπάκη και τον Δημήτρη Υφαντή , για τις πλατινένιες πωλήσεις του «ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΡΙΦΩΝΟ», αναφέρθηκε με μεγάλη εκτίμηση στην Λίνα Νικολακοπούλου που με τους στίχους της αλλά και όλη της τη ψυχή ανέλαβε την ολοκλήρωση αυτής της δουλειάς , και καλώντας στο stage και τον ενορχηστρωτή Γιώργο Ζαχαρίου απένειμε τους πλατινένιους δίσκους.
Η συνέχεια ήταν εξίσου γεμάτη υπέροχα τραγούδια εκπλήξεις ,φιλικές συμμετοχές σε μια φορτισμένη συναισθηματικά βραδιά αντάξια της μεγάλης μουσικής μας ιστορίας. Και ξεκινώντας τις παρουσίες αγάπης ,οι καλλιτέχνες μας σύστησαν τον τέταρτο της συντροφιάς τους, αναπόσπαστο μέλος πλέον στα μουσικά ταξίδια τους Γιώργο Περαντάκο , που με εξαιρετική φωνή μας θύμισε το «Κλειστό Δωμάτιο», της Λένας Παππά.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο δικός τους άνθρωπος ,ο σπουδαίος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός που με μια κιθάρα καθήλωσε το ακροατήριο για να ερμηνεύσει το <Αναθέμα σου> αλλά και το < Αύγουστος> , τρυφερό αφιέρωμα στον μεγάλο απόντα Νίκο Παπαζογλου. Και οι φίλοι δεν τελειώνουν εδώ… η Νάντια Μπουλέ πρόθυμα χάρισε τη δική της νότα στη βραδιά, ο Κώστας Λειβαδάς στο πιάνο και τη φωνή , η Αντριάννα Μπάμπαλη, η Ρίτα Αντωνοπούλου, τα Υπόγεια Ρεύματα μαζί με το Τρίφωνο επί σκηνής μας θύμισαν νέα και παλαιότερα τραγούδια από κοινές συνεργασίες.
Η «ώρα πήγε 4»> που λέει και το τραγούδι για να βάλουν μια άνω τελεία ,σε αυτή την αυθόρμητη συγκέντρωση που θύμιζε περισσότερο αυτοσχέδιο καλλιτεχνικό πάρτι ,παρά δημόσια εμφάνιση και να μας δώσουν σύντομα το επόμενο ραντεβού και σε άλλες τέτοιες αληθινές νύχτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved