Τι θα δούμε σήμερα στο «Guinness World Records Show»
Media

Τι θα δούμε σήμερα στο «Guinness World Records Show»

Στο «Guinness World Records Show», σήμερα το βράδυ, ο Λορέντζο Καριέρε, ο Γιώργος Λιανός και ο Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν τα πιο περίεργα, επικίνδυνα και ξεκαρδιστικά ρεκόρ, σε ένα show που τα έχει όλα.

Θα παρακολουθήσουμε απίστευτες ιστορίες και κατορθώματα ξεχωριστών ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το ρεκόρ τους ή να διεκδικήσουν μια θέση στο διάσημο βιβλίο ξεπερνώντας τον εαυτό τους.
Στο «Guinness World Records Show», την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011 θα δούμε:
Έναν νεαρό από την Μ. Βρετανία, να διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ φουσκώνοντας με την μύτη όσα περισσότερα μπαλόνια μπορεί, μέσα σε 3 λεπτά.
Έναν 79χρονο από την Αγγλία, να διεκδικεί τον τίτλο του ανθρώπου με τα περισσότερα piercing, έχοντας 240 σκουλαρίκια σε όλο του το σώμα. Ο ίδιος μας αποκαλύπτει πως έβαλε το πρώτο σκουλαρίκι στην ηλικία των 60 χρόνων, όταν πια συνταξιοδοτήθηκε ως τραπεζικός υπάλληλος.
Την εκπληκτική προσπάθεια ενός νεαρού σε αναπηρικό αμαξίδιο από την Αμερική, να πραγματοποιήσει ένα άλμα εις ύψος 60 εκ.
Τον Τούρκο κάτοχο του ρεκόρ για την μεγαλύτερη μύτη, των 8.8 εκατοστών. Είναι τελικά αυτός που θα διατηρήσει τον τίτλο;
Την προσπάθεια ενός 60χρονου από την Αγγλία να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, σύροντας με τα αυτιά του ένα λεωφορείο 10 τόνων.
Την γυναίκα λάστιχο που επιχειρεί να περάσει ολόκληρο το σώμα της μέσα από μια ρακέτα του τένις, όσες περισσότερες φορές μπορεί, μέσα σε 2 λεπτά.
Μια 18χρονη χορεύτρια να επιχειρεί να κάνει τις περισσότερες πιρουέτες, μέσα σε 2 λεπτά. Τον διάσημο πλέον Σουλτάν, που έχει ύψος 2.46εκ. Θα διατηρήσει άραγε τον τίτλο του ψηλότερου άνδρα και φέτος;
Τον Ιταλό Bruno να μας εκπλήσσει με την πρωτοτυπία του, καθώς επιχειρεί να κάνει σαπουνόφουσκες έχοντας μέσα στο στόμα του μια αράχνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved