«Μεγάλο κίνητρο το Κύπελλο»
G-Sports

«Μεγάλο κίνητρο το Κύπελλο»

Υψηλό είναι το κίνητρο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Ολυμπιακό.

Aυτό παραδέχθηκαν τα μέλη των «αιωνίων» στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα (13/05) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Παράλληλα, όλοι εξέφρασαν την ελπίδα τους μετά το τέλος του αγώνα να έχει κερδίσει το μπάσκετ.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με το σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Μιχάλης Βιντζηλαίος: «Κατ’ αρχάς, μου δίνεται η ευκαιρία να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την ευρωπαϊκή διάκρισή του. Εύχομαι παρόμοιες διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Ο τελικός πέρασε από κάποιες περιπέτειες, δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά πλέον φθάσαμε στην τελική ευθεία διεξαγωγής του. Συμμετέχουν οι δύο καλύτερες ελληνικές ομάδες, πιστεύω να έχουμε ένα καλό και ήσυχο παιχνίδι, χωρίς επεισόδια. Από πλευράς ομοσπονδίας έχει γίνει ό,τι καλύτερο. Θα ήθελα να παρακαλέσω τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να ενημερώσουν τον κόσμο για τη διαδικασία. Τα εισιτήρια είναι 900 και είναι ονομαστικά. Θα γίνει αυστηρός έλεγχος σε όλους. Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην έρθει κόσμος χωρίς εισιτήριο, θα είναι μάταιο, δεν πρόκειται να μπει στο γήπεδο. Επίσης, δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση ονομαστικού εισιτηρίου. Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά, όλα είναι έτοιμα, εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία».

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, ανέφερε από την πλευρά του: «Να συγχαρώ κι εγώ τον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη επιτυχία του. Φθάνουμε σε έναν τελικό που όπως ξέρουμε αναβλήθηκε πριν από λίγους μήνες. Προσπαθούμε με τη βοήθεια των σωματείων για το καλύτερο, η συνεργασία μας όλο αυτό τον καιρό ήταν άριστη. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ θα υπάρχει αυστηρός σωματικός έλεγχος, προκειμένου να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε ·την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Μας δίνεται μέσα από αυτό τον τελικό η δυνατότητα να δείξουμε πως το μπάσκετ είναι κάτι διαφορετικό. Θα είναι πολύ καλή ενέργεια για το ελληνικό μπάσκετ να μην υπάρχουν επεισόδια. Εύχομαι οι δύο ομάδες να παίξουν καλά και να προσφέρουν υψηλό θέαμα. Πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, στη σημερινή (13/05) διαδικασία τον πρώτο λόγο έχουν οι προπονητές και οι αρχηγοί».

Διαβάστε περισσότερα στο: www.onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved