Η Pippa έγινε… αντροχωρίστρα!
G-Sexy

Η Pippa έγινε… αντροχωρίστρα!

Αχ, αυτά τα οπίσθια της Pippa! Τι ήταν να εμφανιστεί με αυτό το εντυπωσιακό άσπρο φόρεμα στο γάμο του William και της Kate; Εκτός του ότι βρήκε η ίδια τον «μπελά» της με τα διεθνή μέσα να εκθειάζουν τα κάλλη της και να ξεθάβουν παλιές πικάντικες φωτογραφίες της, τώρα έγινε και… αντροχωρίστρα!

Μην σπεύσετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Άθελα της η κοπέλα. Που να υπολογίσει ότι ένας άντρας από τη Βρετανία (ένας από τα δισεκατομμύρια που την θαύμασαν στον Πριγκιπικό γάμο), θα είχε πάθει τέτοια εμμονή με τα οπίσθια της, με αποτέλεσμα να μιλά συνεχώς γι΄αυτά!

Και δεν είναι μόνο ότι μιλούσε γι΄αυτά. Το θέμα είναι και σε ποιον τα έλεγε:στην κοπέλα του! Ναι… ναι. Την είχε ζαλίσει με τα ελέη της Pippa και όχι μόνο την έπρηξε, αλλά είχε το θράσος να τη συγκρίνει κιόλας μαζί της.

Πόσο ν’ αντέξει η κακομοίρα; μια, δυο τα κατάπιε, αλλά νισάφι σου λέει πια. Και τον «κανόνισε» αναλόγως. Πήρε ένα άσπρο σπρέι και του «ζωγράφισε» πολύ ωραία το αυτοκίνητο, γράφοντας με μεγάλα γράμματα σε όλη την αριστερή μεριά του αμαξιού: «Is Pippa´s Bum Still Better Than Mine???» δηλαδή «Συνεχίζουν να είναι τα οπίσθια της Pippa καλύτερα από τα δικά μου;». Όχι τώρα άμα θέλει... ας της απαντήσει! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved