Ο Λούκας Γιώρκας στη Arena Fortuna-Όλε!
Eurovision

Ο Λούκας Γιώρκας στη Arena Fortuna-Όλε!

Σάββατο βράδυ και τα μάτια όλων των eurofans είναι σταμμένα στην Arena Fortuna του Ντύσελντορφ. Εικοσιπέντε χώρες θα δώσουν την μάχη τους και στην «αρένα της τύχης» θα παιχτεί το μέλλον ενός τουλάχιστον καλλιτέχνη που θα δρέψει τους καρπούς της πρωτιάς.


Πολλοί οι διαγωνιζόμενοι, πολλά και τα ωροσκόπια, χωρίς μάλιστα ώρες γέννησης και από αυτήν την άποψη κάθε εκτίμηση, κάθε πρόβλεψη για τον τελικό νικητή είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνη.
Σύμφωνα με τα δικά μου στοιχεία πάντως, το γενικό κλίμα στους ουρανούς είναι τέτοιο που το κοινό θα έχει την τάση να ψηφίσει περίεργα. Ο πλανήτης Ουρανός είναι στο ...τσακίρ κέφι, έχοντας την πρόθεση να φέρει τα πάνω κάτω. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει από το να σβήσουν τα φώτα στην Αρένα, να «τρελαθούν» οι υπολογιστές και να βγάζουν άλλα αντί άλλων, μέχρι το να προκύψει ένα εντελώς απροσδόκητο τελικό αποτέλεσμα.
Αυτό το τελευταίο μας ...ενδιαφέρει, αφού είναι γνωστό πως ανάμεσα στα αουτσάιντερ βρίσκεται και ο Λούκας Γιώρκας με το Watch my Dance.


Προσωπικά, τον υποστήριξα από την αρχή και θα συνεχίσω να το πράττω. Αυτό τουλάχιστον μου επιβάλλει η επιβλητική παρουσία του διελαύνοντα Δία απέναντι από τον Ήλιο του αλλά και η θέση της διελαύνουσας Σελήνης στον Ζυγό, το ζώδιο του Λούκα. Ακόμη κι αν δεν βγει πρώτος μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, παίρνοντας ένα εισιτήριο διαρκείας για τα σαλόνια της showbiz.

Ας δούμε όμως και τι εκτιμά ο έτερος συνεργάτης του astrology.gr, ο γνωστός και ...μη εξαιρετέος Karl Heinz Ottinger

«Όπως είχα γράψει και στο astrology.gr από 8 Μαρτίου θα έχουμε μια διχογνωμία μεταξύ κριτικών επιτρόπων και κοινού. Διάφορες συμμαχίες θα παίξουν ρόλο. Για μένα παλεύουν Γαλλία, Αζερμπαϊτζάν, Ηνωμένο βασίλειο και Γεωργία με πρώτη τύχη Γαλλία. Έχω πάντως την αίσθηση πως θα κερδίσει άτομο από “παραδοσιακή” δύναμη ή άτομο όπου στο τραγούδι μέσα έχει ξενόγλωσσα στοιχεία (εννοείται πλην της Αγγλικής) ή κάποιον ιδιωματισμό».


Κλείνοντας, να συμπληρώσω κι εγώ πως αν δεν πόνταρα στον Λούκα, θα επέλεγα μια εκκεντρική ή πρωτότυπη παρουσία ή γενικά ...πρωτιές. Δηλαδή μια χώρα που δεν έχει πάρει ποτέ την πρώτη θέση ή την Ιταλία που επανέρχεται στον διαγωνισμό μετά από πολλά χρόνια.
Όπως κι αν έχει τελικά, καλή διασκέδαση γιατί μας χρειάζεται!

από το Γιάννη Ριζόπουλο

Πηγή: astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved