'Οταν η Ζαρίφη συνάντησε την Μπάρμπα
Showbiz

'Οταν η Ζαρίφη συνάντησε την Μπάρμπα

Επιτέλους το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα. Η πρώην δημοσιογράφος, πανελίστρια, παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη τώρα και ηθοποιός. Και μάλιστα σε παραγωγή της Βάνας Μπάρμπα.

Είναι γνωστό σε όλους το μεράκι που είχε η Κατερίνα για να παίξει – σε σανίδι ή μη - αφού αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από δύο χρόνια. Και μπορεί η ζωή να μην την οδήγησε στον προορισμό της αλλά στα πλατό του ΑΝΤ1 για τον “Πρωινό Καφέ”, η ίδια όμως δεν το έβαλε κάτω....
Είπε αρκετά όχι σε τηλεοπτικές εκπομπές και πάνελ γι αυτή τη σεζόν αλλά κράτησε το μεγάλο Ναι για την Βάνα. Μετά από συζητήσεις που έγιναν μεταξύ τους πριν από λίγες μέρες τελικά κατέληξαν σε συμφωνία κι έτσι από τις 20 Οκτώβρη και μετά θα βλέπουμε την Κατερίνα σε δύο μονόλογους αρκετά αντιπροσωπευτικούς. Στον “ρατσισμό της ομορφιάς” και στην “γοητεία του αστείου”. Οι “ Ιστορίες Γυναικών” είναι ο τίτλος της παράστασης εμπνευσμένος από τους “Μονόλογους αιδοίων” που πριν από τέσσερα χρόνια είχαν ξανανεβάσει η Βάνα σε χώρο επί της Πειραιώς. Με διαφορετικό κόνσεπτ και κάστινγκ αυτή την φορά και στον χώρο όπου στεγάζονταν κάποτε το ΜΕΖΖΟ ΜΕΖΖΟ επί της Συγγρού θα δούμε φέτος την Βάνα, την Κατερίνα, την Δωροθέα Μερκούρη, την Θεοφανία Παπαθωμά, την Χριστίνα Παππά και από ότι λένε οι τελευταίες πληροφορίες μας και.... την Σοφία Αλιμπέρτη κάτι που ακόμα δεν έχει κλείσει αλλά η πρόταση έχει ήδη γίνει. Μένει η απάντηση της Σοφίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved