H Pippa πήγε για διακοπές με τις κολλητές και τον… πρώην της!
G-Sexy

H Pippa πήγε για διακοπές με τις κολλητές και τον… πρώην της!

Μπορεί πριν λίγες ημέρες οι φήμες να την ήθελαν να ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η αδερφή της και να παντρεύεται τον «καλό» της Alex Loudon, όμως η Pippa φαίνεται πως… δεν μπαίνει σε καλούπια.

Η 27χρονη που δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερα κολλήματα, πήρε τις κολλητές της και… τον πρώην της και την έκανε για Μαδρίτη ώστε να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο της.

Παρέα με τις φίλες της και τον παλιό της έρωτα George Percy (έναν από τους πιο πλούσιους άντρες της Βρετανίας), η Pippa του έδωσε και κατάλαβε.

Ψώνια, βόλτες και τρελό clubbing έδωσαν και πήραν κατά την παραμονή της στη Μαδρίτη, με τον George να είναι ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός μαζί της.

Οι δυο τους όχι μόνο ταξίδεψαν μαζί στη Μαδρίτη με το αεροπλάνο, αλλά ο πρώην ανέλαβε και χρέη αχθοφόρου, κουβαλώντας της τις βαλίτσες, την τσάντα και όλα της τα συμπράγκαλα.

Λίγο αργότερα, κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο όπου έμειναν στη Μαδρίτη ενώ το βράδυ βγήκαν όλοι μαζί σε ένα από τα πιο in club της Μαδρίτης, το "Fortuna".

Mάλιστα η Pippa εθεάθη να κουβαλά και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί μέσα στην τσάντα της. Τώρα τι το΄θελε το κρασί μέσα στο club ένας θεός ξέρει!

Την επόμενη μέρα πάντως, τα πιτσουνάκια πήγαν εκδρομούλα με τους ταξιδιωτικούς χάρτες ανά χείρας για να δουν τα... αξιοθέατα της Μαδρίτης. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved