Η Αποστολία Ζώη μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Σεϊταρίδη
Showbiz

Η Αποστολία Ζώη μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Σεϊταρίδη

Τρία χρόνια απουσίας από τη νύχτα, ένας έρωτας με άδοξο τέλος στο πλάι του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη, ελάχιστα «πρέπει», αμέτρητα «θέλω» και μία rock επιστροφή συνθέτουν τη σημερινή εικόνα της εντυπωσιακής Αποστολίας Ζώη.

«Η απόφασή μου να απέχω από τον χώρο δεν είχε να κάνει με τη σχέση που ξεκινούσα τότε με τον Γιώργο. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη σχέση, μου είναι δύσκολο να μιλήσω ανοιχτά για ένα θέμα τόσο προσωπικό που έχει να κάνει καθαρά με συναισθήματα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για το λόγο που απείχε από τη νύχτα.

Και συνέχισε: « Η δική μου απόφαση είχε να κάνει καθαρά με προσωπικές μου επιλογές. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σε κάνει να πάρεις μία απόφαση εάν εσύ δεν θέλεις. Ούτε μπορείς να πορευτείς κυνηγώντας ή πηγαίνοντας πίσω από την ιδέα ενός ανθρώπου. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι, αλλά εγώ θα ήμουν δυστυχισμένη αν έκανα κάτι τέτοιο. Η ζωή είναι δική μου, όπως και οι επιλογές μου».

Όσο για τον χωρισμό τους η Αποστολία Ζώη είπε: «Κάποια πράγματα ξεκινούν και τελειώνουν. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πάρεις τέτοιες αποφάσεις σε ένα λεπτό. Στις προσωπικές μου σχέσεις είμαι αυθόρμητη και εκεί τα πράγματα περιπλέκονται. Για κάποιον λόγο έρχονται οι άνθρωποι στη ζωή μας και για κάποιον άλλο λόγο αλλάζουν πορείες και αποχαιρετιόμαστε. Κάθε σχέση αφήνει εφόδια και εμπειρίες για να προχωρήσεις παρακάτω, αρκεί να έχεις την δύναμη και το ρίσκο. Εγώ λοιπόν νιώθω δυνατή να πάρω αυτό το ρίσκο» δήλωσε η τραγουδίστρια στο «Πρώτο Θέμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved