Ίαν Γκίλαν: «Μας έχετε ενθουησιάσει»
Showbiz

Ίαν Γκίλαν: «Μας έχετε ενθουησιάσει»

Το όνομά τους είναι σταθμός στην ιστορία του ροκ. Οι θρυλικοί Deep Purple, ένα από τα κορυφαία hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, που μεγάλωσε γενιές και γενιές παρ' όλο που υπήρχαν αλλαγές στη σύνθεσή του, έρχεται για να καθηλώσει το ελληνικό κοινό. Ο Ιαν μιλάει για όλους και για όλα και δηλώνει χαρούμενος που θα βρεθεί για άλλη μία φορά στη χώρα μας.


- Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεστε στη χώρα μας για συναυλίες. Τι θυμάστε από την Ελλάδα;
Ομολογουμένως είναι από τους αγαπημένους μας προορισμούς. Το βασικό στοιχείο για εμάς είναι να υπάρχει κοινό που θα αγαπάει τη μουσική, και η Ελλάδα έχει τέτοιο κοινό. Οσες φορές έχουμε έρθει, μας έχετε ενθουσιάσει. Στην Αθήνα έχουμε τραγουδήσει σε υπέροχα μέρη. Δεν μπορώ να ξεχάσω μια καταπληκτική συναυλία που είχαμε δώσει στον Λυκαβηττό. Θυμάμαι επίσης έντονα ένα πανέμορφο απόγευμα και μια πανσέληνο. Ο καιρός φάνηκε να είναι με το μέρος μας και έτσι ο χώρος ήταν κατάμεστος. Με λίγα λόγια, ήταν εξαιρετική εμπειρία για εμάς.

- Ένα από αυτά που έχετε καταφέρει είναι να μπείτε στο βιβλίο Γκίνες ως το πιο... θορυβώδες συγκρότημα.
Χα! Αυτό δεν ξέρω αν είναι δίκαιο ή άδικο. Σίγουρα όμως δεν είμαστε μόνο θορυβώδεις. Εχουμε πολλές εναλλαγές στα τραγούδια μας, ενώ μας χαρακτηρίζουν η δύναμη και ο ρυθμός. Ακόμη και στη μελωδία μιας μπαλάντας το σίγουρο είναι ότι βρίσκεις πάντα αυτό που θες χωρίς… θόρυβο.
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved