Έλληνες πολίτες στο «Τουρκία έχεις ταλέντο»!
Media

Έλληνες πολίτες στο «Τουρκία έχεις ταλέντο»!

Πως θα σας φαίνονταν αν σας λέγαμε ότι Έλληνες πολίτες θα συμμετείχαν σε... τουρκικό talent show; Και όμως, είναι αλήθεια! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπροσωπία από την παραγωγή του συγκεκριμένου reality έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει audition με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στο show.

Πότε; Την προσεχή Πέμπτη. Που; Στην... Κομοτηνή. Βλέπετε, οι ιθύνοντες του τουρκικού καναλιού δεν αποσκοπούν να αντλήσουν από οπουδήποτε τα νέα τους ταλέντα, που θα συμμετάσχουν στο ολοκαίνουριο παιχνίδι «Είσαι το αστέρι μας», αλλά προσδοκούν αυτό να γίνει μέσα από τον χώρο της μουσουλμανικής μειονότητας της ελληνικής Θράκης.

Πως πηγαίνουν οι διάφοροι κριτές των δικών μας «Fame Story» ή «Greek Idol» σε Κύπρους, Αμερικές, Αυστραλίες και Γερμανίες αναζητώντας στον χώρο της ομογένειας την καινούρια Καλομοίρα; Ε, κάπως έτσι λοιπόν οι Τούρκοι αναζητούν το καινούριο τους αστέρι στην Θράκη. Μάλιστα, όπως γράφεται, έκλεισαν για την audition την αίθουσα ενός από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Κομοτηνής και περιμένουν την Πέμπτη αγόρια και κορίτσια από τον χώρο της μειονότητας για να διαγωνιστούν και (γιατί όχι;) να κερδίσουν ένα από τα εισιτήρια συμμετοχής στο talent show.

Φυσικά, όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα του «Yıldızım Sensin», όπως ονομάζεται στα τουρκικά το σόου, audition δεν γίνονται μόνο στην Κομοτηνή. Έχουν προηγηθεί σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας, ενώ βάσει του προγραμματισμού θα γίνουν και σε άλλες περιοχές του εξωτερικού όπου υπάρχει... τουρκικό ενδιαφέρον. Ήδη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγιναν οντισιόν σε Βερολίνο και Κολωνία, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός τούρκων μεταναστών. Την Τρίτη 17/5 θα γίνει οντισιόν στο Ιράκ και την Τετάρτη, μια ημέρα πριν έρθουν στην Κομοτηνή, αντίστοιχη οντισιόν θα γίνει στο Κίρτζαλι της Βουλγαρίας, πόλη με πολλούς μουσουλμάνους κατοίκους που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την Κομοτηνή. Μετά την Θράκη, θα πάνε επίσης σε Βοσνία, Αζερμπαιτζάν και στην Κωστάντζα της Ρουμανίας.

Πηγή: star


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved