Η Kylie θέλει να παίξει στο Sex and the city 2
Showbiz

Η Kylie θέλει να παίξει στο Sex and the city 2

Η κρυφή επιθυμία της Kylie Minogue είναι να πάρει ένα μικρό ρόλο στο Sex and the city 2. Το αποκάλυψε η ίδια, λέγοντας ότι θα ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει, αφού λατρεύει κι αυτή τα παπούτσια όπως βέβαια και η πρωταγωνίστριά του Carrie Bradshow.

«Τρελαίνομαι για τα παπούτσια και πάντοτε σκεφτόμουν να δημιουργήσω δικά μου ντιζάιν. Οι φίλες μου εκνευρίζονται γιατί ενώ η μισή μου ντουλάπα είναι γεμάτη από παπούτσια δεν μπορούν να τα φορέσουν γιατί έχω μικρά πόδια», λέει σε συνέντευξή της.

Την ίδια ώρα και σε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα η Sara Jessica Parker φρόντισε να περάσει όσο χρόνο είχε με το γιο της τον οποίο ακόμη και η ίδια αισθάνεται ότι έχει αμελήσει τις τελευταίες ημέρες. Τον οδήγησε μάλιστα και στο σχολείο για την πρώτη ημέρα της φετινής χρονιάς.

Στην ταινία πάντως όπως έχει κυκλοφορήσει ο χαρακτήρας της Parker η Carrie περνάει πολύ δύσκολα, αφού ο Mr. Big στο Λονδίνο μετακομίζει για να δουλέψει, Απατά την Carrie η οποία το μαθαίνει και τον παρατάει για να ανακαλύψει αργότερα ότι έχει μείνει έγκυος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved