Απέκτησε τίτλο το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Angelina Jolie
Hollywood

Απέκτησε τίτλο το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Angelina Jolie

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Angelina Jolie, μια αμφιλεγόμενη ταινία που διαδραματίζεται στην εμπόλεμη Βοσνία, απέκτησε όνομα και οδεύει προς τις αίθουσες.

Με τίτλο «In the Land of Blood and Honey» η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της, ελπίζοντας να προλάβουν τις υποψηφιότητες των Oscar.
«Το film, είναι παγκόσμιο», τόνισε η Jolie και πρόσθεσε: «Ήθελα να διηγηθώ μια ιστορία για το πώς οι ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές επηρεάζονται βαθιά από έναν πόλεμο».
Παρόλα αυτά η υπογραφή της Angelina στο σενάριο, δεν το προφύλαξε από την κριτική που προκάλεσε το γεγονός πως αφηγείται την ιστορία αγάπης ανάμεσα σε μία μουσουλμάνα, θύμα βιασμού, και το Σέρβο βιαστή της.
Οι βοσνιακές αρχές απαγόρευσαν μάλιστα τα γυρίσματα της ταινίας στη χώρα, όταν γυναίκες θύματα σεξουαλικής βίας αντέδρασαν για ορισμένες λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας.
Η ηθοποιός ζήτησε από το λαό της Βοσνίας να εκφράσει την άποψή του αφού δει ολοκληρωμένη την ταινία.
Το cast του «In the Land of Blood and Honey» είναι από την Βοσνία και η ταινία γυρίστηκε στα αγγλικά και στα σερβοκροατικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved