Αrnold Schwarzenegger: Παραδέχτηκε πως έχει εξώγαμο παιδί
Showbiz

Αrnold Schwarzenegger: Παραδέχτηκε πως έχει εξώγαμο παιδί

O Αrnold Schwarzenegger και η σύζυγος του Maria Shriver ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα πως αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και έγινε γνωστό ότι ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσει. Τώρα ο Schwarzenegger παραδέχτηκε πως έχει κάνει παιδί με γυναίκα που εργαζόταν στο σπίτι τους.

Το όνομα της γυναίκας δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά τα δημοσιεύματα λένε ότι εργάστηκε για την οικογένεια για 20 χρόνια και αποσύρθηκε τον Ιανουάριο.
Πριν ο πρώην κυβερνήτης να παραδεχτεί πως το παιδί ήταν δικό του, η γυναίκα είχε δώσει συνέντευξη και δήλωνε στους Los Angeles Times ότι ο τότε σύζυγος της ήταν ο πατέρας του παιδιού.
Όταν οι Times την ενημέρωσαν για τη δήλωση του Schwarzenegger , η γυναίκα αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω. «Έχω ζητήσει συγγνώμη από την Μaria, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Λυπάμαι πάρα πολύ,» είπε ο Schwarzenegger.

Η κ. Shriver είχε υποστηρίξει τον σύζυγό της κατά την διάρκεια της εκστρατείας του το 2003 όταν περισσότερες από δώδεκα γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι ο Schwarzenegger της είχε παρενοχλήσει στο παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved