Θρίλερ με τα συμβόλαια Λιάγκα-Σκορδά: Θα μείνουν στο πρωινό;
Showbiz

Θρίλερ με τα συμβόλαια Λιάγκα-Σκορδά: Θα μείνουν στο πρωινό;

Τα σενάρια που ακούγονται τον τελευταίο καιρό γύρω από το θέμα είναι πολλά και κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά θα συμβεί στο τέλος, κυρίως για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά οι οποίοι θα μπορούσαν με τέτοια νούμερα τηλεθέασης που κάνουν, να έχουν ήδη υπογράψει. Κάτι όμως που δεν έχει γίνει.

Τι πραγματικά συμβαίνει;
Οι φήμες πάρα πολλές όπως και τα σενάρια των προθέσεων του καναλιού. Υπήρξαν κάποιοι που ισχυρίστηκαν ότι έχει ήδη γίνει η πρώτη συζήτηση στο Mega και σκέφτονται το ενδεχόμενο ναμ ην υπάρχει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του χρόνου, αφού έχει μεγάλο κόστος παραγωγής και οι εποχές δεν είναι εύκολες. Εδώ ζητείται μείωση του προϋπολογισμού από παντού, μέχρι και ο Σταύρος Θεοδωράκης άφησε αιχμές γι’ αυτό. Βρέθηκαν, όμως και αρκετοί που είπαν ότι είναι πρόωρα τα σενάρια, αφού το μέλλον της εκπομπής θα εξεταστεί μετά τη μεγάλη σύσκεψη που αφορά συνολικά τις κινήσεις του καναλιού, οι οποίες θα βασίζονται στο γενικό προϋπολογισμό. Ένα άλλο σενάριο θέλει τη Φαίη Σκορδά να συνεχίζει μόνη της το πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει talk show. Κάποιοι άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι δυσαρεστημένοι λόγω της καθυστέρησης του καναλιού να αποφασίσει, ενώ, όπως αναφέρει πηγή από το δημοσιογραφικό χώρο.
Όσο για την αντίδραση του ζευγαριού, ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ακροατή, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον Πέτρο Μπούτο για του χρόνου». Η Φαίη από την πλευρά της έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στον γιο της δείχνοντας να αφήνει για αργότερα τα επαγγελματικά της. Και να σκεφτεί ότι όλα αυτά συμβαίνουν, λέγονται και ακούγονται, μόλις λίγες μέρες πριν την λήξη των συμβολαίων των δύο παρουσιαστών. Τι θα γίνει; Σύντομα τα νεότερα…

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved