Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι ευτυχισμένη»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι ευτυχισμένη»

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε το συστατικό που έλλειπε από τις προηγούμενες σχέσεις της, αν νιώθει σήμερα πραγματικά ευτυχισμένη και πώς θέλει να την αποκαλούν «κλασικό θηλυκό» ή «ανατρεπτική γυναίκα!


«Ω ναι! Είμαι ευτυχισμένη! Είμαι κι εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ υγιείς. Όταν δεν είμαι καλά, αυτό σκέφτομαι και... ισιώνω» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της, φαίνεται ευτυχισμένη... αλλά δεν θέλει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. «Δεν νιώθω άνετα να μιλάω με αγνώστους για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που μου προκαλεί αμηχανία. Είναι τόσο σταθερή αυτή μου η στάση δέκα χρόνια πια, που σχεδόν εκπλήσσομαι που αναρωτιέστε γιατί αποφεύγω να απαντήσω».
Τελικά ποιο ήταν το συστατικό που έλλειπε από τις προηγούμενες σχέσεις της; «Το ταλέντο και από τις δύο πλευρές (και εμού της ιδίας εννοώ) για να κρατηθούν» τόνισε η Δήμητρα Ματσούκα.
Ποιον χαρακτηρισμό θα προτιμούσε το «κλασικό θηλυκό» ή την «ανατρεπτική γυναίκα»;
«Θα πλήρωνα για να απέφευγα και τους δύο αυτούς χαρακτηρισμούς. Ειλικρινά. Ούτε την κρίση θα υπολόγιζα ούτε τίποτα». Πηγή:Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved