Τι είπε η Μενεγάκη για την ανανέωση συμβολαίου των Λιάγκα-Σκορδά
Media

Τι είπε η Μενεγάκη για την ανανέωση συμβολαίου των Λιάγκα-Σκορδά

Μα πόσο υπεράνω είναι πια η Ελένη Μενεγάκη; Μπορεί να είναι πολύ πιο πίσω από τον Γιώργο Λιάγκα σε τηλεθέαση, αλλά δεν δίστασε σήμερα να παραδεχτεί ότι το πρωινό δίδυμο του Mega είναι πολύ επιτυχημένο. Και δεν ήταν αυτό που προκάλεσε εντύπωση, αλλά το γεγονός ότι έσπευσε να καθησυχάσει τους «απέναντι» ότι θα είναι και του χρόνου στην πρωινή ζώνη, παρόλο που δεν έχουν υπογράψει…

«Γιατί υπάρχει θέμα με το μέλλον των παρουσιαστών Γιώργου - Φαίης;», ρώτησε τάχα αδιάφορα την ώρα που ξεφύλλιζε τα περιοδικά και… τυχαία έπεσε πάνω στο θέμα.

«Αφού είναι ένα επιτυχημένο δίδυμο, λογικό δεν είναι να συνεχίσει και του χρόνου;», πρόσθεσε.

Όταν οι συνεργάτες της εξήγησαν ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα το ζευγάρι με το κανάλι και ούτε έχει κάνει συζητήσεις με τους υπεύθυνους του καναλιού, η Ελένη καθησύχασε το δίδυμο:

«Ε, εντάξει τυπικό είναι. Αφού και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες, γιατί γίνεται τόσο θέμα; Δεν το καταλαβαίνω αυτό», κατέληξε.

«Είναι αυτό που λέμε ‘σενάρια’», είπε μια δημοσιογράφος και… να σου το πάτημα!

«Πας καλά: σενάρια, δεν πας καλά: πάλι σενάρια», ξέσπασε η Ελενίτσα και πήγε να αλλάξει θέμα, αλλά το πάνελ εκεί, να επιμένει.

Η επόμενη απορία της Ελένης ήταν πότε «κλείνουν» για φέτος τα άλλα πρόγραμμα, γιατί όπως είπε η ίδια σταματάει «1η Ιουλίου όπως πάντα».

Πάντως, η Ελένη και του χρόνου θα πίνει τον «Καφέ» της, όπως έκανε σαφές. Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved