Μενεγάκη-Γερμανού:Η παρεξήγηση, το parking και η αλήθεια
Showbiz

Μενεγάκη-Γερμανού:Η παρεξήγηση, το parking και η αλήθεια

Πολύς ντόρος έγινε εδώ και μερικές ώρες για την παρεξήγηση μεταξύ δυο εκ των ισχυρότερων παρουσιαστριών του Alpha. Της Ελένης Μενεγάκη και της Ναταλίας Γερμανού. Αιτία της «σύγκρουσης»; Μια θέση πάρκινγκ.

Είναι γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει εδώ και δύο χρόνια-οπότε και μεταφέρθηκε η παραγωγή της απο την Παιανία στο Πικέρμι και στα Pro studios- μια συγκεκριμένη θέση πάρκινγκ. Την ίδια θέση κατέχει για τα Σαββατοκύριακα και όχι για τις καθημερινές η Ναταλία Γερμανού. Έλα όμως που η διευκρίνηση αυτή δεν είχε γίνει ποτέ στις δύο παρουσιάστριες με αποτέλεσμα να γίνει η...στραβή.

Πριν μερικές μέρες η Ναταλία βρέθηκε στο studio Pro για τις ανάγκες της πρώτης σύσκεψης της εκπομπής της. Πάρκαρε το αυτοκίνητό της, στην θέση της Ελένης-και δικής της-τα Σαββατοκύριακα αγνοώντας αυτό που θα ακολουθούσε. Παράλληλα συγύρισε το καμαρίνι της στο ισόγειο και φίξαρε τις τελευταίες λεπτομέρειες των εκπομπών της.

Λίγη ώρα μετά έρχεται η Ελένη βλέπει το αυτοκίνητο της Ναταλίας στην...θέση της και ψάχνει να την βρει. Η Ναταλία βρισκόταν στο καμαρίνι της, όπου και κοιμήθηκε για αρκετή ώρα. Αποτέλεσμα; Η Ελένη να την αναζητεί και να μην μπορεί να την βρει. Λέγεται μάλιστα ότι η Ελένη βρέθηκε έξω από το καμαρίνι της Ναταλίας, χτύπαγε την πόρτα αλλά κανείς δεν απαντούσε. Λογικό αφού η Ναταλία κοιμόταν. Οι δύο γυναίκες μετά από ώρα μίλησαν για την «ατυχή στιγμή» και αφού δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις το θέμα έληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved