Το φάουλ της Σκορδά που εξόργισε τη Λόη
Showbiz

Το φάουλ της Σκορδά που εξόργισε τη Λόη

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κλείσει η πρώτη εβδομάδα της νέας μεσημεριανής ζώνης του Alter και τα πριόνια βγήκαν παγανιά. Και όταν λέμε πριόνια εννοούμε...να κάτι μεγάλα.

Βεβαίως στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης μπορεί να κυριαρχεί εδώ και χρόνια το motto “Είναι καταπληκτικός-ή συνάδελφος και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για το καλό του καναλιού”. Τι γίνεται όμως όταν το περιεχόμενο των εκπομπών είναι ίδιο και ο εσωτερικός ανταγωνισμός πνίγει την ματαιοδοξία των πρωταγωνιστριών και άλλες φορές την ενισχύει; Η ιστορία ξεκίνησε από την Φαίη Σκορδά και τον τρόπο που επέλεξε να κλείσει την εκπομπή της...έναν τρόπο που προκάλεσε νεύρα...πολλά νεύρα στην Βάσια Λόη.
Μα καλά...αναρωτιέμαι Φαίη μου. Είναι δυνατόν να κλείνεις την εκπομπή σου και αντί να πεις ότι ακολουθεί η Βάσια εσύ να προαναγγέλεις μόνο την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή; Την στιγμή που λίγα λεπτά πρίν έχεις παίξει backstage video από την φωτογράφηση της παρουσιάστριας του Σαββατοκύριακού; Είναι δυνατόν να μην πεις κουβέντα για την Βάσια που ακολουθεί; Μεταξύ μας...κάτι τρέχει και στο γεγονός αυτό η Βάσια έχει όλα τα δίκια μαζί της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved