ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί βρέθηκε η Τζούλια στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;
G-Sexy

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί βρέθηκε η Τζούλια στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου για μια αρκετά μυστηριώδη και «σκοτεινή» υπόθεση.


Η Τζούλια έπεσε θύμα κλοπής του κινητού της τηλεφώνου. Το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό. Το κινητό της tv personas περιέχει πολλά προσωπικά της δεδομένα, τηλεφωνικό κατάλογο με σημαντικούς αριθμούς, φωτογραφίες αλλά και πολλά hot videos από ροζ προσωπικές της στιγμές.
Η Τζούλια, η οποία γνώριζε πολύ καλά τι θα μπορούσε να της συμβεί αν κάποιος είχε πρόσβαση στο κινητό της, είχε βάλει κωδικούς ασφαλείας ώστε, αν κάποια στιγμή της έκλεβαν τη συσκευή, ο άνθρωπος στα χέρια του οποίου θα βρισκόταν το τηλέφωνο να μην μπορούσε να είχε πρόσβαση σε κανένα αρχείο.
Οι φόβοι της Τζούλιας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με αποτέλεσμα το κινητό της να βρίσκεται τώρα στα χέρια ενός αγνώστου.
Η υπόθεση όμως μπλέκει ακόμη περισσότερο όταν μερικές μετά την κλοπή του κινητού της η Τζούλια ανακάλυψε ότι κάποιος έχει «σπάσει» τους κωδικούς του mail και facebook της.
Αυτό τρομοκράτησε την tv persona καθώς μετά το hacking των ιστοχώρων της, ο επιτήδειος που το έκανε μπορεί να είχε πρόσβαση στον κωδικό ασφαλείας του κινητού της, αν βέβαια είναι ο ίδιος που της έκλεψε και το τηλέφωνο.

Η Τζούλια, όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτορνικού Εγκλήματος προκειμένου να είναι καλυμμένη έτσι ώστε αν διαρρεύσει κάτι ή πέσει θύμα εκβιασμού να μπορεί να κάνει μήνυση και να αναλάβουν την υπόθεση οι άντρες της Δίωξης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved