Ελυσε το κορδονάκι του μπικίνι και «έβαλε φωτιά» στον ανδρικό πληθυσμό
G-Sexy

Ελυσε το κορδονάκι του μπικίνι και «έβαλε φωτιά» στον ανδρικό πληθυσμό

Ο ανδρικός πληθυσμός βρίζει και καταριέται την μαύρη ώρα και την στιγμή που αποφάσισε να παντρευτεί η Christine Martin τον αγαπημένο της Paddy McGuiness.




Θα μας πείτε ποια είναι η μεν, ποιος είναι ο δε… Η 22χρονη καλλονή είναι πασίγνωστο μοντέλο, το οποίο τον επόμενο μήνα πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι Γάλλος κωμικός, 15 χρόνια μεγαλύτερός της και εξαιρετικά επιτυχημένος στον χώρο του.


Μεγάλη επιτυχία, όμως, σημείωσε και στην προσωπική του ζωή, αφού «πέτυχε ΤΟ κελεπούρι», την πανύψηλη και πανέμορφη εκπρόσωπο της πασαρέλας, η οποία μάλιστα εθεάθη να απολαμβάνει το μπάνιο της σε παραλία του Tenerife.


Η «μάχη» με τα κύματα έστειλε αδιάβαστους τους φωτογράφους που έδωσαν τα στιγμιότυπα με την Martin να ποζάρει αισθησιακά «αγκαλιά» με τα κύματα, να παίζει με τον φακό, αλλά και να προσπαθεί να φτιάξει δήθεν το κορδόνι από το τιγρέ μαγιό της που τάχα μου τάχα μου είχε… λασκάρει…


Η Christine, εκτός από βασίλισσα στην καρδιά του McGuiness, έχει στεφθεί και Miss Liverpool, ενώ λίγα είναι τα έντυπα παγκοσμίως στα οποία ΔΕΝ έχει φωτογραφηθεί. Η σχέση τους μετρά τρία χρόνια, ενώ οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2009. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved