Είναι τελικά το Dwts φιλανθρωπικό σόου; (Γράφει η Ελεονώρα Μελέτη αποκλειστικά στο queen.gr)
Showbiz

Είναι τελικά το Dwts φιλανθρωπικό σόου; (Γράφει η Ελεονώρα Μελέτη αποκλειστικά στο queen.gr)

 Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν βρει ευκαιρία να αμφισβητίσουν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του χορευτικού σόου, λέγοντας πως κάθε άλλο παρά φιλανθρωπικό είναι καθώς τόσο χορευτές όσο και celebrities πληρώνονται.


Ας ξεκαθαρίσουμε όμως κάποια πράγματα... Δεν είναι ούτε οι χορευτές ούτε οι celebrities που πρέπει να δώσουν από την τσέπη τους τα χρήματα για τον ιερό σκοπό του Make a wish. Εκείνοι έχουν την ευχάριστη υποχρέωση να χορεύουν και να χαρίζουν θέαμα στο κοινό! Το κοινό είναι εκείνο που έχει τη δύναμη στα χέρια του να κρατήσει ένα ζευγάρι μέσα, με την ψήφο του, που ρίχνει τηλεφωνικά! Αυτή η ψήφος λοιπόν, του κόσμου, είναι εκείνοι που θα δώσει χαρά στα μικρά παιδιά που απειλούνται από ανίατες αρρώστιες. Να και γιατί είναι τόσο σημαντικό να σηκώνει ο θεατής το κινητό ή το σταθερό του τηλέφωνο για να εκφράσει την άποψη του όσον αφορά στα ζευγάρια.
Τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα που κάνετε εσείς το κοινό στην προσπάθεια σας να κρατήσετε στο παιχνίδι το αγαπημένο σας ζευγάρι, έχουν ως στόχο το να κάνουν πραγματικότητα την ευχή ενός παιδιού, αυτό είναι και το έργο που αναλαμβάνει άλλωστε εδώ και χρόνια,μη κερδοσκοπικά, το Make a wish. Έχει τύχεί να δω υλικό από τη δράση του Make a wish και να μάθω για τις συγκινητικές ιστορίες παιδιών με απειλιτικές για τη ζωή ασθένειες, που είδαν κάποιο από τα όνειρα τους να γίνεται πραγματικότητα. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved