Γενετικό υλικό τους Στρος Καν στο φόρεμα της καμαριέρας
G-Politics

Γενετικό υλικό τους Στρος Καν στο φόρεμα της καμαριέρας

Νέες «καυτές» λεπτομέρειες για το σεξουαλικό σκάνδαλο του Ντομινίκ Στρος Κάν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με το Atlantico, η αστυνομία της Νέας Υόρκης, φέρεται να έχει παραδώσει στις γαλλικές αρχές τα αποτελέσματα της έρευνα DNA, όπου και επιβεβαιώνεται ότι τα ίχνη του γενετικού υλικού που βρέθηκε στα ρούχα της καμαριέρας ανήκουν στον Ντομινίκ Στρος Καν.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ… Το CNN, που επικαλείται καταθέσεις υπαλλήλων του Sofitel, αποκαλύπτει πως ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, είχε ζητήσει την συντροφιά δύο ρεσεψιονίστ. Αρχικά, ο Στρος Καν όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αμέσως μετά την άφιξή του στο πολυτελές ξενοδοχείο, είχε ζητήσει την συντροφιά της ρεσεψιονίστ που τον συνόδευσε στην σουίτα του.

Η ίδια όμως όπως κατέθεσε στην αστυνομία τον απερριψε. Λίγο αργότερα όμως ο Στρος Καν έκανε πρόταση σε μια άλλη ρεσεψιονίστ να πιουν μαζί ποτό στο δωμάτιό του, μετά το τέλος της βάρδιάς της… όμως και αυτή αρνήθηκε!

Εντωμεταξύ, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, σύμφωνα πάντα με το CNN, έστειλε την Κυριακή επιστολή σε συνεργάτες του στον διεθνή οργανισμό, στην οποία σημείωσε ότι θα λάμψει η αλήθεια, τους ευχαριστεί για την συνεργασία τους την οποία και χαρακτηρίζει αποτελεσματική ενώ τέλος τους αποχαιρετά λέγοντας «Εις το επανειδείν».

Όπως, επίσης, μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το κτήριο στο οποίο διαμένει ο Στρος-Καν είναι το νέο αξιοθέατο του Μανχάταν.

Εκτός από τους δημοσιογράφους που έχουν «κατασκηνώσει» μπροστά απ' το κτήριο, δεκάδες άνθρωποι περνούν συνεχώς απ' έξω, κρατώντας βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές ώστε να απαθανατίσουν τη «φυλακή» του Στρος-Καν.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ να μεταφερθεί σε άλλο κτήριο εντός των προσεχών ημερών. πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved