Σοκ στο Buckingham: Πρόβλημα γονιμότητας για την Catherine;
Lifestyle

Σοκ στο Buckingham: Πρόβλημα γονιμότητας για την Catherine;

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Buckingham και την βασιλική οικογένεια το δημοσίευμα γνωστού αμερικάνικου περιοδικού, σύμφωνα με το οποίο η Catherine Middleton δεν μπορεί να κάνει παιδί!

Και μέσα στον πανικό, ήρθαν και οι ντόπιοι από τις Σεϋχέλλες που έκαναν δώρο στο πριγκιπικό ζεύγος μια καρύδα που ευνοεί την γονιμότητα.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του «In Touch Weekly», η σύζυγος του πρίγκιπα William δεν μπορεί να τεκνοποιήσει λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε στην εφηβεία. Μάλιστα, ο βασιλικός γιατρός φέρεται να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Κατά το δημοσίευμα, η Camilla Parker Bowles είναι γνώστης του προβλήματος της Catherine, η οποία το συζήτησε μαζί της. Μάλιστα, κάποιοι θέλουν την δούκισσα της Κορνουάλλης ως το άτομο που διέρρευσε την πληροφορία - σοκ στα media.

Τι κι αν μόλις επέστρεψαν από το ταξίδι του μέλιτος οι νεόνυμφοι; Οι φήμες για το αν ο William θα γίνει ποτέ μπαμπάς δίνουν και παίρνουν, με το παλάτι να αναμένει το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης μπας και μπει ένα τέλος σε όλα αυτά!

Πάντως, αν το δημοσίευμα ευσταθεί, το πριγκιπικό ζεύγος δεν θα αποκτήσει ποτέ διάδοχο αφού η βασιλική παράδοση απαγορεύει την υιοθεσία! Εκτός κι αν William και Catherine αποφασίσουν να παραβλέψουν το πρωτόκολλο και σε αυτή την περίπτωση, όπως έκαναν αρκετές φορές στον γάμο τους. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved