Το δώρο του Μητρόπουλου και η συγκίνηση της Χρονοπούλου!
Showbiz

Το δώρο του Μητρόπουλου και η συγκίνηση της Χρονοπούλου!

Μία έκπληξη περίμενε τη Νένα Χρονοπούλου την ημέρα της ονομαστικής της εορτής από τον Τάσο Μητρόπουλο!


Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος βρίσκονταν στην παραλία Ψιλή Άμμος στο Τολό (όπου έχουν εξοχικό) μαζί με τον γιο της Νένας, τον Χρήστο.
Η ώρα ήταν 6.00 το απόγευμα όταν η γοητευτική ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με μια εικόνα που την ξάφνιασε ευχάριστα. Ξαφνικά στην παραλία ο σύζυγος της Τάσος Μητρόπουλος μαζί με τους φίλους του μετέφεραν ένα τραπέζι με καρέκλες και στη συνέχεια σέρβιραν θαλασσινούς μεζέδες. Έπειτα κατέφτασαν φίλοι του ζευγαριού (ανάμεσα τους, ο Νίκος Κοσμίδης και ένας φίλος τους που παίζει εξαιρετικό μπουζούκι) και τραγούδησαν μέχρι το ξημέρωμα στην παραλία.
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, όσο περνούσε η ώρα η παρέα όλο και μεγάλωνε, αφού κατέφθασαν και κάτοικοι από το Τολό και «έδεσαν» μαζί τους. Άναψαν φωτιές που φώτισαν απ’ άκρη σ’ άκρη την παραλία και όλοι έδωσαν τις ευχές τους στη Νένα. Την παράσταση έκλεψε, φυσικά, ο μικρός Χρήστος που χόρεψε ζεϊμπέκικο.
Η Νένα συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την κίνηση αυτή του συζύγου της, που παρ’ ότι της κάνει διαρκώς εκπλήξεις, δεν παύει ωστόσο πάντα να την αιφνιδιάζει με την ευρηματικότητα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved