Παραλειπόμενα από τα MTV Video Music Awards
Showbiz

Παραλειπόμενα από τα MTV Video Music Awards

Η βραδιά μπορεί να ήταν αφιερωμένη στον Michael Jackson, όμως αυτό ο Kanye West δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι.

Την ώρα που η 19χρονη Taylor Swift έκπληκτη έπαιρνε το βραβείο για το Best Female Video, νικώντας ακόμη και τη Beyonce, ο τραγουδιστής όρμησε στη σκηνή και της βούτηξε το μικρόφωνο.

Πρόλαβε να πει ότι το βίντεο της Beyonce ήταν καλύτερο αφήνοντας άφωνη τη νεαρή τραγουδίστρια και το κοινό να τον αποδοκιμάζει.

Άφωνη έμεινε και η Beyonce που αισθάνθηκε άσχημα γι’ αυτό το παραλήρημα στο οποίο μπλέχτηκε η ίδια χωρίς να φταίει. Όταν λοιπόν παρέλαβε το μεγαλύτερο βραβείο της βραδιάς, αυτό του καλύτερου βίντεο, ανέβασε την Taylor Swift στη σκηνή και της ζήτησε να τελειώσει τον ευχαριστήριο λόγο της.

Ο West ο οποίος πιθανότατα ήταν μεθυσμένος στην τελετή, αργότερα έγραψε στη σελίδα του ότι ζητάει συγνώμη από τη νεαρή τραγουδίστρια και από τον κόσμο για το ξέσπασμά του.

Όσο για άλλα παραλειπόμενα από τη βραδιά, αξίζει μόνο να αναφέρουμε ότι η Shakira και η Pink εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα. Δεν έδειξαν να τις ενοχλεί και ιδιαίτερα αφού κάποια στιγμή φωτογραφήθηκαν μαζί γελώντας.

Τέτοιο πρόβλημα δεν είχε πάντως η Lady Ga Ga, που στη διάρκεια της βραδιάς άλλαζε συνέχεια κοστούμια, με άλλο έφτασε, με άλλο πήρε το βραβείο της και με άλλο εμφανίστηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει.

Βραβεία πήραν εκτός από την Beyonce, την Swift και τη Lady Gaga, η Britney Spears, οι Green Day και οι Beastie Boys.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved