Αυτή είναι η κοπέλα που παντρεύεται ο Σαρμπέλ
Showbiz

Αυτή είναι η κοπέλα που παντρεύεται ο Σαρμπέλ

Στα καλύτερα του είναι αυτό το διάστημα ο Σαρμπέλ, που ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ελπίδα. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τρία τελευταία χρόνια και όλοι μιλούν για έρωτα από την πρώτη ματιά!

Ο Σαρμπέλ συνάντησε την Ελπίδα στο κομμωτήριο που κουρεύεται -στο οποίο είναι υπεύθυνη η «καλή» του- και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Από τότε είναι μαζί και η σχέση τους όσο πάει και δυναμώνει.

Ο τραγουδιστής είχε κρατήσει κρυφό τόσο καιρό το δεσμό του, αλλά πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και πλέον ψάχνουν και ημερομηνία γάμου.

Σύμφωνα με την «Espresso», Σαρμπέλ και Ελπίδα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους αφού εκτός από τη χημεία, τους «δένει» και η κοινή τους καταγωγή από Λίβανο!

Εκτός πάντως από τα προσωπικά του, ο νεαρός τραγουδιστής διανύει και μια πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά του. Αυτό το διάστημα ηχογραφεί το νέο του κομμάτι «Καυτό Καλοκαίρι», ενώ μαζί με δυο φίλους του έχει ανοίξει εδώ και περίπου τρεις μήνες μια δισκογραφική εταιρία στο Λονδίνο, όπου φτιάχνουν ethnic lounge μουσική για την Κωνσταντινούπολη κα ι το Ντουμπάϊ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved