Οι «Αγανακτισμένοι»  αυτή την ώρα στο Σύνταγμα!
Inside Stories

Οι «Αγανακτισμένοι» αυτή την ώρα στο Σύνταγμα!

Σήμερα οι «Αγανακτισμένοι» θα συναντηθούν για πέμπτη μέρα στο Σύνταγμα! Πιστοί στο ραντεβού τους οι «Αγανακτισμένοι» Έλληνες, όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, οι οποίοι θα σπεύσουν και εκείνοι να διαμαρτυρηθούν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων τους.


Το παράλληλο ραντεβού έχει οριστεί σε λιγότερο από μία ώρα, στις 6 το απόγευμα. Οι κεντρικές πλατείες σε Αθήνα, Παρίσι, Λονδίνο, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Σόφια, Βερολίνο, Βελιγράδι, Άμστερνταμ, Όσλο, Εδιμβούργο, Ελσίνκι, Βρυξέλλες, Βιέννη, Δουβλίνο και Ρέικιαβικ θα γεμίσουν από «αγανακτισμένους» πολίτες.


18:15 Πάνω από 3.000 άτομα είναι μέχρι στιγμής οι «Αγανακτισμένοι» που συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος.

18:35 Όλο και περισσότεροι αγανακτισμένοι πολίτες φθάνουν στο Σύνταγμα! Πανό έχουν απλωθεί στο Σύνταγμα, οι κατσαρόλες είναι έτοιμες για δυνατούς ήχους ενώ οργανωμένοι οι «Αγανακτισμένοι» έχουν στήσει μέχρι και σκηνές. Μάλιστα, Ιδιαίτερα δυναμική είναι η κινητοποίηση και της Θεσσαλονίκης.

19:00 Κόσμος καταφτάνει συνεχώς με ότι μέσο έχει, είτε με μετρό όπου επικρατεί το αδιαχώρητο, είτε με αυτοκίνητο το οποίο παρκάρει μακριά, ακόμα και με ποδήλατο... Επικρατεί πραγματικά το αδιαχώρητο! Πάνω από 20.000 άτομα είναι οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved