Χοψονίδου-Σπανούλης: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!
Showbiz

Χοψονίδου-Σπανούλης: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

Μόλις τρεις βδομάδες έχουν μείνει για να ανεβούν τα σκαλιά τις εκκλησίας η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλη και βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στις 24 Ιουνίου.



Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2008, μετά τον πολιτικό τους γάμο και τον ερχομό του μωρού τους αποφάσισαν να κάνουν και το θρησκευτικό γάμο στο κτήμα Νάσιουτζικ στα μέσα του Ιουνίου. Οι προσκλήσεις έχουν ήδη σταλεί στους κοντινούς φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού, καθώς ο γάμος τους θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Μάλιστα, τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες θα φτιαχτούν από τα παιδιά του “Make a Wish”. Ανάμεσα στους επώνυμους που θα βρεθούν εκεί θα είναι ο Νίκος Ζήσης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την Βερίνα Χιώτη και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με την Μαρία Τσουρή.

Το νυφικό της Ολυμπίας θα είναι μια δημιουργία του Elia Saab από τον οίκο Pronovias, σε στενή γραμμή και ιβουάρ αποχρώσεις, ενώ ο γαμπρός θα φορά ένα μαύρο κοστούμι Tom Ford. Την νύφη, δε θα συνοδεύσουν στην εκκλησία ο πατέρας της και επτά όμορφα κορίτσια ντυμένα παρανυφάκια, ενώ δεν αποκλείεται μαζί τους να είναι και ο γιος τους, Θανάσης. Και μετά την τελετή που θα γίνει στον Ι.Ν.Αγίου Σεραφείμ, θα ακολουθήσει δεξίωση στο κτήμα Νάσιουτζικ.
Πηγή:Real news

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved