Κατερίνα Διδασκάλου: «Να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας»
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας»

Θύμα κλοπής λίγο έλειψε να πέσει η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μαζί με την οικογένειά της ζουν κοντά στην Ακρόπολη. «Συμβαίνει να ανήκω στους τυχερούς που ακόμα έχουν τη δυνατότητα να ακούνε το πρωί τα πουλιά στο άλσος του Φιλοπάππου» εξομολογείται.

«Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μετά τη δύση του ηλίου αποφεύγω τις βόλτες ως εκεί. Αρκούμαστε τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου μέχρι τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Και εκεί με προσοχή. Πριν από λίγο καιρό, παραλίγο να πέσω θύμα κλοπής. Περπατούσα στον περιφερειακό της Ακρόπολης. Ξαφνικά, με πλησίασε ένα νεαρό αγόρι πάνω σε μηχανάκι και προσπάθησε να μου αρπάξει την τσάντα. Κράτησα την τσάντα με όλη τη δύναμή μου και τελικά κατάφερα να τη σώσω».

Συνεχίζοντας η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε: «Μου έκανε εντύπωση όμως το γεγονός ότι, επειδή από τα νεύρα μου άρχισα να φωνάζω, βγήκε κόσμος στον δρόμο και στα μπαλκόνια για να δει τι είχε συμβεί. Είναι πολύ παρηγορητικό αυτό, δεν πρέπει να χάσουμε την ανθρωπιά μας».

Όσο για τα τραγικά γεγονότα που έχουν στιγματίσει τελευταία το κέντρο της Αθήνας, η δημοφιλής ηθοποιός λέει: «Είναι τραγικό να ακούς ότι τρία νέα άτομα αφαίρεσαν τη ζωή ενός οικογενειάρχη για μία βιντεοκάμερα. Επίσης, είναι τραγικό να ακούς ότι σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της Ευρώπης, όπως είναι η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έχασε τη ζωή του από το κρύο ένας άνθρωπος. Μέσα στο δάσος εδώ ζει κόσμος, ζουν Έλληνες άστεγοι. Με πιάνει απελπισία. Πώς μπορούμε να νιώθουμε και να αυτοαποκαλούμεθα πολιτισμένος λαός, όταν δίπλα μας πεθαίνει κόσμος; Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω στον δήμο και να μιλήσω για τους ανθρώπους αυτούς… Πρέπει να γίνει μια κίνηση για όσους υποφέρουν».
Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved