Παπαδόγαμβρος-Σισέ: Ο ράφτης και το μοντέλο
G-Sports

Παπαδόγαμβρος-Σισέ: Ο ράφτης και το μοντέλο

Είναι ο ράφτης που εμπιστεύονται Έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες και επιχειρηματίες. Το κληρονομικό χάρισμα το έχει στο αίμα του, καθώς είναι γόνος της γνωστής οικογένειας δημιουργών ανδρικών ενδυμάτων υψηλής ποιότητας «Γιαννέτος», που μετράει γύρω στα 100 χρόνια ζωής. Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος τελείωσε τη Σχολή Βελουδάκη και συνέχισε τις σπουδές του στο Μιλάνο.

Παρέκκλινε από την πεπατημένη, επιχειρώντας να «στήσει» τη δική του επιχείρηση. Έτσι, σε ηλικία 26 ετών άνοιξε το δικό του κατάστημα στην Κηφισιά. «Ο παππούς μου καθιέρωσε το μεσάτο κουστούμι στην Ελλάδα το ’68. Ήμουν από μικρός δίπλα του, όπως και στον πατέρα μου. Θυμάμαι τον Ανδρέα Παπανδρέου με το ζιβάγκο να έρχεται στο σπίτι μας, αλλά και εμείς να πηγαίνουμε στο σπίτι του στο Καστρί. Μεγάλωσα μέσα στα υφάσματα και από μικρός έμαθα τι σημαίνει πατρόν, παραγωγή και ύφασμα», λέει ο ίδιος.

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν έντυσε τον Τζιμπρίλ Σισέ με φούστα στα βραβεία του «Status». Ωστόσο και πριν από λίγες ημέρες ο διεθνής ποδοσφαιριστής έγινε πρωταγωνιστής στη διαφημιστική καμπάνια της νέας κολεξιόν του Παπαδόγαμβρου Φθινόπωρο - Χειμώνας 2011-2012.

To concept ήταν Mafia look και έγινε υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Σπύρου Πώρου στο ιταλικό εστιατόριο «Τony Bonanno» στον Πειραιά. «Ένα από τα κουστούμια με το οποίο φωτογραφήθηκε θα το φορέσει στον γάμο του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά», αναφέρει ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος και συνεχίζει: «Ο Σισέ είναι ακομπλεξάριστος με την εικόνα του και σκέφτεται πάντα πολύ καλά την κάθε του κίνηση. Κάτι που αποδεικνύει η μεγάλη του πορεία στο ποδόσφαιρο».
Πηγή: πρώτο θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved