Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή είχε ο Γιάννης Αϊβάζης
Showbiz

Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή είχε ο Γιάννης Αϊβάζης

Παρά τρίχα τη γλύτωσε ο Γιάννης Αϊβάζης, όταν ενώ επέβαινε στη μηχανή του, ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και η μηχανή να πλακώσει το ένα του πόδι.

Όλα συνέβησαν στη μια το μεσημέρι. Έβρεχε καταρρακτωδώς και ο ηθοποιός, διέσχιζε κεντρικό δρόμο του Γαλατσίου, όταν τράκαρε με ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός του οχήματος ερχόταν από αριστερά και έπρεπε να πάει δεξιά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον ηθοποιό, να τρακάρουν και να πέσει κάτω από τη μηχανή.

Όσοι είδαν το περιστατικό έτρεξαν να βοηθήσουν. Σήκωσαν τη μηχανή και τον ρώτησαν αν χρειάζεται κάτι. Όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες, ο ηθοποιός μετά το ατύχημα ήταν εμφανώς ταραγμένος και χρειαζόταν να ηρεμήσει.

Έμεινε μια ώρα στο σημείο του ατυχήματος και λίγο αργότερα ήρθαν η Ασφάλεια και η Τροχαία.

Τέλος καλό όλα καλά όμως για τον ηθοποιό, που μετά το τρακάρισμα κούτσαινε μιας και έπεσε η μηχανή στο πόδι του, αλλά γλύτωσε τα χειρότερα.

Πλέον, ξεκουράζεται στο σπίτι του, η Μαρία Κορινθίου τον φροντίζει και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, μιας και ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved